Putyin propagandistája: El tudom képzelni, ahogy Kadirov fegyveresei bevonulnak Varsóba

2022. december 30. 13:48

Az egyik lengyel lap pénteken figyelt fel erre a kijelentésre.

2022. december 30. 13:48
null

A nyugati országok rengeteg légvédelmi rendszert, nehézgépeket és rakétákat szállítanak Ukrajnának, és ez azt jelenti, hogy most meztelenek. Ebből az következik, hogy hátba támadhatják őket – ezt mondta Vlagyimir Szolovjov az egyik orosz műsorban, erről pedig pénteken tájékoztatott a Do Rzeczy.

hogy egyszerűen ellenőrizzék, milyen a helyzet” – jelentette ki egy ponton az orosz propagandista.

Az „Akhmat” egy körülbelül 2000 fős különleges egység, amely a Ramzan Kadirov vezette csecsen katonai erők részét képezi.

A lengyel lap emlékeztetett rá, hogy Vlagyimir Szolovjovot, a média „Vlagyimir Putyin egyik fő propagandistájának” nevezi. Az 59 éves műsorvezetőt régóta Putyin „médiakatonájaként” emlegetik.

Szolovjov saját állítását nem tudta igazolni

A lap hozzáteszi, hogy Szolovjov idén november végén

megdöbbentő módon azt állította, hogy több mint 1200 lengyel katona esett el Ukrajnában.

Ezt az állítását azonban a lengyel lap szerint semmivel nem tudta alátámasztani. Az orosz propagandista azt is hozzátette a lap állítása szerint, hogy „Lengyelország már régóta különböző módon segíti Ukrajnát”.

Nem volt az első eset, hogy Szolovjov ekkora horderejű kijelentést tett. Korábban azt állította, a szovjet kényszermunkatáborok nem voltak olyan embertelenek, mint az „európaiak”.

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
counter-revolution
2022. december 31. 01:36
A multinickes faszszopó nagyon nyomul a cikk alatt. :)))
Pelso j.
2022. december 30. 19:51
Ekkora baromságot szemlézni....
Lotti
2022. december 30. 18:37
Álmodik a nyomor.
jánosbácsi
2022. december 30. 17:25
Óvodás szintű kommunikáció. Lengyelország NATO tagállam. A Nato csapatok szarrá vennék az oroszokat és ezt ők is tudják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!