Rejtélyes körülmények között halt meg egy újabb orosz oligarcha

2022. december 26. 19:28

Ezúttal Pavel Antonov lett öngyilkos Indiában.

2022. december 26. 19:28
null

Folytatódik a putyini orosz elitet sújtó család- illetve öngyilkossági hullám. Ezúttal a Vlagyimir Putyin orosz elnök mögött álló Egységes Oroszország egyik képviselője, a sokmilliárd rubeles vagyont összegyűjtött Pavel Antonov lett öngyilkos Indiában. Ugyanabban a hotelben halt meg, ahol két nappal korábban egyik barátja, Vlagyimir Bugyenov is életét vesztette – számolt be a HVG.

Folytatódik a putyini orosz elitet sújtó család- illetve öngyilkossági hullám. Ezúttal a

Vlagyimir Putyin orosz elnök mögött álló Egységes Oroszország egyik képviselője, a sokmilliárd rubeles vagyont összegyűjtött Pavel Antonov lett öngyilkos Indiában.

Ugyanabban a hotelben halt meg, ahol két nappal korábban egyik barátja, Vlagyimir Bugyenov is életét vesztette.

Antonov holttestét a kelet-indiai Radzsagada város egyik szállodája előtt találták meg, a rendőrség közlése szerint a 65 éves férfi az épület egyik második emeleti ablakából esett ki. Antonov – aki Oroszország Vlagyimir körzetében volt az Egységes Oroszország nevű párt helyi parlamenti képviselője – állítólag depresszióba zuhant, miután Bugyenovot szállodai szobájában holtan találták néhány üres borosüveg társaságában.

Nyitókép: AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. december 27. 15:57
Hétköznapok a baráti Oroszországban..
szodabár
2022. december 27. 12:09
Ja, oligarcha. Billgeci meg Szarosbácsi pedig filantróp. Ugye , libsidiktátorok?
LancelotDuLac
2022. december 27. 09:48
Sztálin él,Sztálin élt, Sztálin élni fog.
vajda
2022. december 27. 02:55
Antov júniusban bírálta a háborút, kritizálta a civil áldozatokat követelő Kijev elleni légicsapásokat, azt írta: „Az igazat megvallva rendkívül nehéz ezt másnak nevezni, mint terrornak.” Később törölte bejegyzését, amiért bocsánatot is kért, azt állítva, hogy az „szerencsétlen félreértés” és „technikai hiba” volt. Kiemelte, hogy „mindig is támogatta az elnököt”, és Putyin katonai műveletének céljaival is egyetért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!