Aggódnak Pozsonyban: egy lap szerint Orbán „maffiaállamának” alternatívájává szeretné tenni Szlovákiát Robert Fico

2022. december 21. 10:30

Az Aktuality.sk véleménycikke szerint nem szabad alábecsülni Robert Fico volt miniszterelnök visszatérését.

2022. december 21. 10:30
null

Az Aktuality.sk véleménycikke szerint valószínűleg ugyanannyi ok szól a szlovákiai előrehozott választások mellett, mint amennyi ellene.

A Bárdy Péter által jegyzet írás szerint a Robert Fico visszatérésétől való félelemkeltés hisztérikusnak tűnhet, azonban ennek a lehetőségnek a figyelmen kívül hagyása nagyon súlyos következményekkel járhat.

– írta, majd úgy folytatta, „amikor Igor Matovic azzal riogat, hogy Fico esetleg megváltoztatja a szlovákiai választási rendszert a Magyarországon bevezetett rendszerre, amely gyakorlatilag biztosítja Orbán Viktor autokrata miniszterelnöki posztra való bebetonozását, annak két érdekes dimenziója van”.

„Az első az, hogy ezt az a Matovic kritizálja, aki körülbelül két éve pozitív kampányt folytat Orbán mellett és aki a magyar miniszterelnökkel való kapcsolatával dicsekszik.

– zárta.

Nyitókép: Mateusz Wlodarczyk / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. december 21. 17:42
azé viccesbanda! a volt komcsik a vörös vezért kinyírnák!
ertönszena
2022. december 21. 15:43
Ez a Peter Bardy vajon mely nemzetiséghez tartozónak vallja magát, ki nevelte ki, és ki fizeti?
Zilizi Gábor
2022. december 21. 15:34
A szerző nem figyelt eléggé. Én láttam élőben amikor ezt monta. Hozza fűzte hogy ez mar a előrehozott választások kampányába tartozik és jól tudjuk olyan kecskét-békát lehet mondani. Amúgy meg frusztrált Matovic úr. Nem elég hogy bizonyítottan Bécsbe jar pszicho kezelésekre plusz szedi a bogyoit ez mellé demisszioban lévő kormánya is van. Tipikusan skizofrén szokásai mar rabjává tették és nem tud belőle szabadulni. Neeem kell őt komolyan venni. Nemsokára ugyis mar csak egy parlamenti képviselő lesz belőle.
llnnhegyi
2022. december 21. 13:40
Hajrá Robert Ficó! Magyarország barátja vagy! Győzelemre fel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!