Lamborghinit villantottak a román parlamentben

2022. december 11. 18:17

Luxusjárművek gáláját rendezték meg az épületben.

2022. december 11. 18:17
null

A bukaresti parlament épületében sok furcsa dolog történt már, de ezek rendszerint az ott dolgozó politikusokhoz köthetők. Most azonban nem egymásnak verbálisan vagy akár tettleg nekieső honatyák vagy parlamenti alkalmazottak miatt kapta fel a fejét a nyilvánosság a román törvényhozás kapcsán, hanem egy luxusautó miatt – tájékoztatott róla vasárnap a Főtér.

 

@alin.grigore

Când plouă afară și nu ai umbrela la tine. Parlamentul României.

sunet original - Alin Grigore

 

A nyilvánosságra került felvételeken látható, ahogy egy sárga Lamborghini Huracan manőverezik az épületben. Ahogy arról a lap tájékoztatása szerint a parlament épületében rendezték meg a napokban

a Luxury 2022 nevű gálát, amelyen a Romániában jelen lévő luxusmárkák képviselői ünnepelték önmagukat.

Ennek részeként pedig a szervezők jó ötletnek tartották, hogy egy luxusautó furikázzon a törvényhozás folyosóin. Hogy ezt miért hagyták jóvá az illetékesek, arra még a lap sem tudott válasszal szolgálni.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dobrevita
2022. december 12. 11:20
Nos, hát egy Lamborghini-vel gyorsabban elérhető a schengeni övezet.
nempolitizálok
2022. december 12. 09:56
Ömlenek az EU-s pénzek.
BAJA
2022. december 12. 09:32
így kell ezt
Mátyás01
2022. december 12. 06:43
"a parlament épületében rendezték meg a napokban a Luxury 2022 nevű gálát, amelyen a Romániában jelen lévő luxusmárkák képviselői ünnepelték önmagukat." Ez kemény, bezzegrománia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!