Így köszöntik a karácsonyt a frontról a harcoló kárpátaljai magyarok

2022. december 24. 18:57

A Kelet-Ukrajnában harcoló 101. kárpátaljai dandár magyar katonái a Mennyből az angyalt című dalt is elénekelték.

2022. december 24. 18:57
null

„Kellemes Karácsonyi ünnepeket és boldog, békés új esztendőt kívánnak mindenkinek a jelenleg Kelet-Ukrajnában harcoló 101. kárpátaljai dandár magyar katonái!” – írják a Facebook-oldalukon, majd eléneklik a Mennyből az angyalt.

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pathfinder76
2022. december 26. 07:28
Mindeközben a Kárpátaljára érkező kelet- ukrajnai menekültek beszólogatnak a helyi magyaroknak,ha magyarul mernek megszólalni az utcán .
miles1
2022. december 25. 14:56
Mi mást telhetnének szerencsétlenek? Ha csak a magyart teszik ki, az ukránok lövik őket agyon...
diogenes
2022. december 25. 12:29
Mindeközben Budapesten lebzsel egy rakás katonakorú original ukrán férfi. Gondolom nekik is van facse oldaluk. Azokra nem kíváncsi a mandiner?
madárinfluencer
2022. december 25. 12:21
A magyarság két legnagyobb sorstragédiája Mohács és Trianon, melyekhez az oroszoknak semmi köze. A gyarmatosítással és rabszolgakereskedelemmel meggazdagodott nyugati hatalmak intézték el nekünk Trianont és a vittek bele két világháborúba, amit most álszent "jóemberkedéssel" próbálnak leplezni. Különösen a nácizmust és az ipari méretű emberirtást folytató, ennek ellenére egyesült németek részéről gyomorforgató ez a mentalitás, akik most minket náciznak és irredentáznak. Próbáljuk megérteni, hogy milyen érzés lehet most Ukrajnában a kényszerrel besorozott (magyar, orosz, lengyel stb.) nemzetiségieknek azokért az ukránokért az életüket adni, akik a háború előtti években igyekeztek alapvető emberi jogaiktól megfosztani őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!