Sean Penn Oscar-díjat adott Zelenszkijnek (Videó)

2022. november 08. 20:04

Az amerikai színész a háború kezdete óta harmadszor jár Ukrajnában.

2022. november 08. 20:04
null

Volodimir Zelenszkij a Facebookon osztotta meg követőivel, hogy Sean Penn amerikai színész ismét Ukrajnában járt, és elhozta neki az Oscar-díját. 

Az ukrán elnök megköszönte a gesztust a színésznek, és közölte, örömmel tüntette ki Sean Pennt.  „Ez egy szimbolikus kis hülyeség, de ha itt van, akkor erősebbnek érzem magam” – mondta a színész az ukrán elnöknek miután átadta a díjat. Sean Penn úgy fogalmazott, ha nyernek az ukránok, akkor majd Zelenszkij visszaviszi neki.

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egali
2022. november 09. 16:21
Mondjuk az ukrán határon nem kell művésznek lenni bármit is bevinni az országba. Aranyat, cigit, kocsit, fehér port.... Csak borítékot kell tenni mellé. Penn a legnagyobb zsebbe tette a borítékot. Elfér majd a zselé 200millio eurós hétvégi házában a polcon, a híres francia borvidéken.
Jason Bourne
2022. november 09. 09:12
Ez a Penn is küzd, mint disznó a jégen. Hátha a jóeNberkedés miatt lelesik valami főszerep.
amca
2022. november 09. 08:48
Remélem az indoklásban elmondta Grünnek,hogy ezt U Krajna sikereres lebontásáért,és a lakosság külföldi turizmus támogatásáért kapta.
cutcopy
2022. november 09. 08:16
Színészek ha találkoznak az az igazi megjátszás..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!