Nincs még vége, folytatódik a sál-saga

2022. november 24. 18:41

Azt még megvárom, míg egy ukrán sálban is pózol valakivel.

2022. november 24. 18:41
null
Vágó István

„Nincs még vége, folytatódik a sál-saga.

Azt még megvárom, míg egy ukrán sálban is pózol valakivel...”

 

Szlovák miniszterelnök: Észrevettem, hogy Orbánnak régi sálja van, ezért ma adtam neki egy újat

Úgy tűnik, a „sál-gate" megihlette Eduard Heger szlovák miniszterelnököt , aki a V4-csúcstalálkozóról Facebook-oldalán jelentkezett be. Észrevettem, hogy Orbán Viktornak régi sálja van, ezért ma adtam neki egy újat" - kommentálta. Hogy mi a háttértörténete a ruhadarabnak, ami kiakasztotta a nagyvilágot, azt ebben a cikkben foglaltuk össze: Nyitókép: Facebook

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. november 26. 02:56
Vágóelvtárs megint nem vette észre, hogy taknyosra szopatják. Miniszterelnök Úr sálat vett, minek következtében mások követik sőt viszik neki a saját sálukat, vágóelvtárs pedig mint egy szappanoperát, nyáladzó szájjal bámulja az egészet.
Saksafar
2022. november 25. 17:56
Inkább látogass el a hídra, amit rólad neveztek el.
Namond
2022. november 25. 15:39
Tyutyu, "Védelmébe vette Orbán Viktort a svéd köztévé A svéd közmédia Orbán Viktor nagy-magyarországos szurkolói sáljával foglalkozott annak kapcsán, hogy az ukrán külügy bekérette a kijevi magyar nagykövetet. "
Hyazinth
2022. november 25. 15:35
Vágó Esvány ezt dúdolja magában: "Orbán Viktor sálja végre kék-sárga, Fletóval épp most megyek a kocsmába! Asszonyoktól lefalcoltunk ezerrel, ellesznek ők jól a Rokobauerrel."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!