Az oroszok egyre inkább otthagynák az Európai Labdarúgó-szövetséget és Ázsiához csatlakoznának

2022. november 30. 10:59

Egyre komolyabban merül fel az Orosz Labdarúgó-szövetségnél, hogy elhagyják az UEFA-t és az ázsiai AFC-hez csatlakoznak.

2022. november 30. 10:59
null

Francia lapértesülések szerint az Orosz Labdarúgó-szövetség, azaz az RFS egyre komolyabban foglalkozik azzal, hogy elhagyja az UEFA-t, az Európai Labdarúgó-szövetséget, hogy helyette az AFC-hez, az UEFA ázsiai társához csatlakozzon. Alexander Djukov, az orosz fociszövetség vezetője azt mondta legutóbb, hogy míg 

néhány hónapja elhamarkodott lett volna ilyen döntést hozni, mostanra már egyre több értelme lenne és meg kellene fontolni.

A váltás nem csak a válogatottat, hanem a klubcsapatokat is érintené, akik a jövőben az ázsiai Bajnokok Ligájában indulhatnának. 

Nyitókép: Olga MALTSEVA / AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2022. december 01. 07:38
Kár ezen elmélkedni, Oroszországot a FIFA zárta ki az általa szervezett labdarúgó eseményekről. Ázsiában se indulhatna.
Tárkány Álmos
2022. november 30. 14:34
Helyes! Ugyanaz a ázsiai értékrend: az emberek nem egyénekként, hanem csak mint hangyaboly értékelendők, bevethetők és feláldozhatók. A vezető az mindenható és persze egyben tévedhetetlen is. A baksis mindennapos, a törvények képlékenyek - vannak szépek és szebbek. Ezt a bolsevik kollektivizmust a ruszkik sosem tudták és sosem fogják tudni levetni - Ázsiában a helyük!
Polgári attitűd
2022. november 30. 14:29
Logikus lépés, Ázsiából sokkal könnyebben kijuthatnának a vébére.
Secnir
2022. november 30. 14:09
az oroszok eddig sem tartoztak európához, viszont nem biztos, hogy ázsia ezt jó néven veszi :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!