Elképesztő baleset a limai reptéren: felszállás közben egy tűzoltónak száguldott az utasszállító (VIDEÓ)

2022. november 19. 08:43

Két tűzoltó a helyszínen életét vesztette.

2022. november 19. 08:43
null

A LATAM Airlines (LTM.SN) egyik repülőgépe pénteken a perui főváros, Lima repülőteréről kezdte volna meg a felszállást, de a kifutópályán összeütközött egy tűzoltóautóval – számol be a Reuters. A baleset következtében két tűzoltó életét vesztette.

A légitársaság közlése szerint az ütközésben a repülőgép személyzete és utasai közül nem halt meg senki. Mindeddig tisztázatlan, hogy a tűzoltóautó miért hajtott be a kifutópályára, miközben a repülőgép felszállt. Az ügyészség közölte, hogy az esetet potenciális emberölés miatt vizsgálja.

 

Fotó: Christian SIERRA / AFPTV / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2022. november 19. 22:33
Na vazze, én már szálltam le-fel ezen a reptéren. Peruban egyébként minden megtörténhet. Roppant érdekes ország, de nem lehet európai mércével mérni. Chilét vagy Argentínát lehet.
Mandarin.
2022. november 19. 19:59
A potenciális gyilkosságot valószínűleg a tűzoltók főnökei okozták, nem ügyeltek eléggé a kifutópálya környékén dolgozó beosztottjaik biztonságára, felszállás közben kénytelen száguldani a repülőgép, mert ha lassan menne akkor soha sem szállna fel. A cikk címét Besenyő Pista bácsi írta?
Muki46
2022. november 19. 17:42
Nem tudom, mi elképesztő ebben a balesetben. Ha két jármű halad valahol, azok esetleg egymásba is ütközhetnek.
Akitlosz
2022. november 19. 15:12
A kifutópálya túloldalán is halad még két jármű. Mintha valahol dolguk lett volna a tűzoltóknak és azért mennének. Ebben az a furcsa, hogy ezt hogyan nem tudják kinyomozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!