A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Zelenszkij: A Krími hidat nem az ukrán titkosszolgálatok megrendelésére robbantották fel

2022. október 20. 20:41

„Ezt határozottan nem mi rendeltük meg, amennyire én tudom” – jelentette ki az ukrán elnök.

2022. október 20. 20:41
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön egy tévéinterjúban kijelentette, hogy a Kercsi-szoros fölött átívelő, Oroszországot a Krím félszigettel összekötő hidat nem az ukrán titkosszolgálatok megrendelésére robbantották fel.

– jelentette ki Zelenszkij az CTV NEWS kanadai televíziónak adott interjújában, amelyet az Ukrajinszka Pravda hírportál szemlézett csütörtökön.    A hídon október 8-án történt robbanás, amiért Moszkva az ukrán szakszolgálatokat tette felelőssé - emlékeztetett a hírportál.    

Az elnök felvetette, hogy a hídon történt robbanás mögött az orosz hadsereg és a biztonsági szolgálatok közötti belső rivalizálás állhat. „Sok hatalmi vertikum létezik. Ez egy nagy rendszer” fogalmazott Zelenszkij.

Szavai szerint a Szovjetunióban a KGB volt az egyedüli állambiztonsági szerv.

Ez viszont most több ágból áll, és folyamatos küzdelem zajlik közöttük a vezető szerepért. A robbantás napján Mihajlo Podoljak, az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója már felvetette, hogy a történtek az orosz hadsereg és az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) közti hatalmi harcra utalnak. Rámutatott arra, hogy a felrobbant teherautó Oroszország felől érkezett a hídra.

(MTI)

Nyitókép: MTI

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2022. október 23. 05:03
Ripacs
Vasalo
2022. október 21. 16:05
Akkor viszont kivele, hogy szerinte ki robbantott. Az biztos, hogy nem az oroszok. Akkor most már Zselé van soron a bizonyitással, mert különben Putyin szétlöveti az országát - és sajnos jogosan. Lehet, hogy most már felfogja ez a nagy fasz, hogy mekkora csapdába csalták, ök szenvedik el a szövetségesei aljas politikáját.
bandee1
2022. október 21. 16:00
TEHÁT AKKOR EZ EGY "MEGRENDELÉS" VOLT???? VAN, AMIKOR TŐLETEK "RENDELNEK" EZT , AZT, DE EZT ÉPP NEM, IGAZ? FREUD BÁCSI ELSZÓLTA MAGÁT...
csulak
2022. október 21. 15:19
hanem az USA keresere, ugye te amcsi seggnyalo !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról