Személyesen tekintette meg a mozgósított katonák kiképzését Putyin (videó)

2022. október 20. 18:54

Az orosz elnök egy páncélozott járművekkel folytatott közelharci gyakorlatot is végignézett.

2022. október 20. 18:54
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök személyesen győződött meg arról, hogy megfelelően zajlik-e a mozgósított katonák kiképzése. 

Az orosz főparancsnok ellenőrizte az egységek harckészültségét és a mozgósított személyzet felkészültségét a „különleges műveletek” területén felmerülő feladatok végrehajtására. Szergej Sojgu védelmi miniszter beszámolt az elnöknek a mozgósított katonák különböző katonai szakmákban történő kiképzéséről, valamint az egységek harckészültségéről.

Az orosz elnök

egy páncélozott járművekkel folytatott közelharci gyakorlatot is végignézett.

A látogatást egy lőtéren fejezte be.

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. október 20. 21:49
1 Rubeles havi rezsidíj, 1 rubeles havi tömegközlekedési bérleti díj, 1 rubeles üzemanyagár. /Fő/Család. Élethosszig. És nem kell magánnyugdíjpénztár. Mert megteheti.
pemete jakab
2022. október 20. 20:59
Láttunk például egy remek katonai lábbelit. Annyira remek, hogy azt több orosz katona is használja: Szergej hétfőn, Oleg kedden, Vlagyimir szerdán...
LancelotDuLac
2022. október 20. 20:42
Putyin feladta az "első kenetet"! Milyen rendes! xDDDDDDDDDDDD
foldizs
2022. október 20. 20:37
Vonuljon be inkább saját maga...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!