Nógrádi György: Amit Von der Leyen mond, annak kicsit „Amerika szaga” van

2022. október 28. 18:47

A szakértő szerint az orosz vagyonelemek elkobzásával messzire nyúló konfliktus kezdődne, amelyre az oroszok is egyértelműen válaszolnának. 

2022. október 28. 18:47
null

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Hír Tv Háború Ukrajnában című műsorában elemezte az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeit.

A szakértő elmondta, hogy Ukrajna egy feneketlen kút, mivel napról-napra nő az ukránok által az ország újjáépítéséhez követelt pénzek összege. Nógrádi szerint a NATO azon kijelentése, hogy „Oroszország nem nyerheti meg ezt a háborút”, igaz, de úgy véli, az ukránok sem fognak tudni győzelmet aratni. Hozzátette:

A műsorban szó esett arról is, hogy a minap Biden felszólította az ukrán elnököt, hogy figyeljen oda arra, milyen hangnemet üt meg az USA-val szemben, ugyanis ha kritizálja Amerikát, nem fog tudni több támogatást kiharcolni. Nógrádi ezt követően

a háború kimenetelével kapcsolatban elmondta, hogy szerinte Ukrajna felosztása nem jön szóba.

Ukrajna pénzügyi támogatásával kapcsolatban leszögezte: „Ha bármihez kötnék a nyugatiak a kölcsönöket, akkor nem lenne szabad egy fillért se adni. A legkisebb esély sincs arra, hogy Ukrajna visszafizeti”.

A műsorban a szakértő kitért arra az Ursula von der Leyen által felvetett ötletre, miszerint az elkobzott orosz vagyonból kellene Ukrajna újjáépítését finanszírozni. „ Amit a Von der Leyen mond, annak kicsit Amerika szaga van” – fogalmazott Nógrádi. A szakértő szerint az orosz vagyon elkobzásával egy nagyon messzire nyúló konfliktus kezdődne, amelyre az oroszok is egyértelműen válaszolnának. 

A videót az alábbiakban tekintheti meg: 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sany Xepi
2022. október 29. 10:40
Tanár Úr ez talált, és ráadásul rohadt büdös szaga van.
Vfefe
2022. október 29. 06:25
Ukrajna csak ugy tudna visszafizetni ezt a rengeteg penzt, ha teruletet, banyait, nyersanyagait atadna a nyjgatnak es az usanak. Mondjuk, pont ez a cel.
Namond
2022. október 29. 03:00
Kicsit amerikai szagú? Ez lenne a dollár szaga?
Muszleráj
2022. október 29. 00:57
Fú, micsoda kiállás vezéretek mellett! Mint elődeitek Brezsnyev és Csernyenkót éltették. Legyen úrrá rajtunk az aktuális cár! Muhahaha!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!