La Repubblica: Orbán Viktort csodálja az olasz Képviselőház új elnöke

2022. október 15. 11:53

Lorenzo Fontana politikai céljai között említi többek között az abortuszhoz, a melegházassághoz és az eutanáziához való jog korlátozását.

2022. október 15. 11:53
null

A La Repubblica elemző cikket közölte Lorenzo Fontanáról, az olasz Képviselőház új elnökéről. Az írásban kiemelik: Fontana minden nap ötven Üdvözlégy Máriát mond el, és a közösségi médiában gyakran tesz közzé fotókat szentekről. Célja

az abortuszhoz, a melegházassághoz és az eutanáziához való jog korlátozása”.

A portálon azt írják: régóta lelkes Putyin-rajongó, de a háború kitörése után óvatosan helyesbítette Putyin iránti csodálatát. Az Orbán Viktor, magyar miniszterelnök iránti csodálata viszont sértetlen: ugyanis „neki köszönhetően 1,3-ról nőre 1,6-ra emelkedett a születési ráta.” Fontana azzal is dicsekedett, hogy április 25-én Szent Márkot ünnepelte, és nem az Ellenállást, emellett méltatta a Brexitet is – olvasható a cikkben. 

Fotó: Ficsor Márton / Mandiner

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon a bőre őre
2022. október 16. 08:27
Nincs hálózat: The Financial Times, The Economist, The New York Times, Le Monde, Die Welt, El País, Il Corriere Della Sera, La Repubblica.
simonvitéz
2022. október 15. 21:24
Egy szimpatikus figura.
Ma is bukik a Zorbán...
2022. október 15. 20:24
Hát kit csodálna, hülye repulikás bolsevikok? Ma Orbán a normalitás és tisztesség első számú védelmezője, a bolsevista terror kiterjesztésének fő akadálya. Természetes, hogy minden normális ember csodálja a bátorságát, éleslátását, amivel mindig bizonyítja óriási szellemi fölényét a bolsevista suttyókkal szemben.
foldizs
2022. október 15. 17:09
Sokan csodálják. Leginkább azért, hogy ennyi hazudozás közepette hogy nem szakad rá a plafon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!