Súlyos baleset: Szu-34-es vadászgép zuhant egy orosz lakóházra (VIDEÓ)

2022. október 17. 18:38

A gép hajtóműve már a felszállás közben lángolni kezdett.

2022. október 17. 18:38
null

Komoly légikatasztrófa történt hétfőn este a dél-oroszországi Jeszk városában, ahol egy panelházra zuhant az orosz hadsereg egyik Szu-34-es vadászgépe. Az orosz védelmi minisztérium tájékoztatása szerint a tragédia oka műszaki hiba volt, ugyanis a gyakorlórepülést végrehajtó vadászgép egyik hajtóműve már a felszállás közben kigyulladt. 

A tárca megjegyezte, a repülő személyzetének sikerült katapultálnia, a gép ezután az üdülőváros lakónegyedébe csapódott be, ahol 17 lakást rongált meg. A becsapódás következtében hatalmas tűz keletkezett, melyet a tűzoltók nagy erőkkel igyekeznek eloltani. 

Nyitókép: Twitter

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kujon
2022. október 19. 10:17
Jó, közben én is látom, hogy okos vagyok, tényleg két emberes a gép, de személyzetnek nevezni akkor is erősen hülyeség...
kujon
2022. október 19. 10:03
jav: ő a pilóta, a másodtiszt, a sztyuvi és a takarító is egyben...
kujon
2022. október 19. 10:02
Ez kibaszott durva lehetett... Az meg milyen duma, hogy a gép "személyzetének" sikerült katapultálnia? Baz meg, egy vadászgépben egyetlen ember ül, a a pilóta, a másodtiszt, a sztyuvi és a takarító egyben... :-)))))) Max, ha tanulógép, akkor van egy mester, meg egy kopasz, de akkor sincsenek kettőnél többen. Ééédes istenem, személyzet, még mindig röhögök.
Szkeptikus fickó
2022. október 18. 21:20
Lehet otthon arra fogják...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!