Putyin megszólalt Von der Leyen ötletével kapcsolatban, miszerint a magas rezsiszámlákat Moszkvába kellene küldeni

2022. szeptember 16. 21:05

Az orosz elnök picit mást gondol erről, mint az Európai Bizottság elnöke.

2022. szeptember 16. 21:05
null

Mi is beszámoltunk Ursula von der Leyen azon megjegyzéséről, amely így szólt:

Igen, valóban, teljesen megfizethetetlen rezsiszámlákról van szó, dehát küldjék ezeket a számlákat Moszkvába, fizessék ki ők”.

Putyin ezzel kapcsolatban pénteken Szamarkandban, a Sanghaji Együttműködési Szervezet csúcstalálkozóján tartott sajtóértekezletén beszélt.

Ez egy újabb kísérlet arra, hogy a problémát, a fejfájást, a fájó fejről az egészségesre tegyék át. Erről van szó. A nép körében pontosan ezt mondják”

– válaszolta Putyin, a felelősség áthárításáról szóló orosz idiómát idézve.

Szerinte az európai energiaválság nem az ukrajnai háború után, hanem korábban kezdődött, amikor a „zöld átmenet” elhamarkodott programja keretében a szénhidrogén-energiát általánosságban visszafogták, és a hagyományos energiaágazatba történő beruházások csökkentek.

(MTI)

Nyitókép: Alexey Kudenko / SPUTNIK / AFP

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pippancs
2022. szeptember 17. 14:06
Jelentkezzen mar valaki, aki erti ezt a hulye picsat! Szarra embargozzak az oroszokat, nem akarnak toluk gazt venni, aztan meg azon sirnak, hogy felment az energiahordozok ara. Mintha szilvara tejet innek, aztan csodalkoznek hogy megy a hasam.
optimiska
2022. szeptember 17. 11:46
Gázszámlát a ruszkik küldhetnének a buta Ursulácskának, de mivel nem kap gázt, ezért számlát sem kap. Örüljön, mert ezt akarta, így tovább zöldülhet a bolondgomba.
Kecskee
2022. szeptember 17. 10:52
Nem nagyon láttam senkinél az infót, és nemtudom hogy el lett-e mágikusan felejtve, de az északi áramlat 2 azért lett lekapcsolva mivel a ruszkik ki vannak zárva a nyugati bankrendszerből és így nem kapnak pénzt. És amikor jött a hír hogy XY%-al csökkentették a transportot, az azt jelentette hogy volt vevő arra a mennyiségre másutt, amit ide EU-ba szántak. És sajnálatos módon rengeteg a gondolkodni nem képes idióta aki még mindig Putyint szídja mert drágul a gáz, miközben ez mint az EU hibája a tökre fölöslegesnek bizonyult szankciókkal. Googlizzátok mi az a Great Reset...mert pont az játszódik le itt, testközelben...
Megatron
2022. szeptember 17. 10:13
Ez a nő vajon felsőbb utasításra tetteti,hogy agyalágyult vagy tényleg ennyire ostoba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!