Videón, ahogy Putyin és Erdogan karonfogva sétál

2022. szeptember 17. 16:42

Az orosz és a török elnök Üzbegisztánban találkozott egymással.

2022. szeptember 17. 16:42
null

A Nexta által megosztott felvételen – ami Üzbegisztánban, az ázsiai biztonsági csúcstalálkozón készült – azt látni, ahogy Putyin és Erdogan karonfogva sétálnak és beszélgetnek egymás mellett.

 

 

A portál azt írja, azért fogta Putyint Erdogan, hogy így támogassa, arra azonban semmilyen bizonyíték sincs, hogy az orosz elnök rosszul lett volna.

Nyitókép: Kreml sajtóosztály / Anadolu Agency / AFP

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2022. szeptember 18. 11:32
Hiába na. A törököknek legalább van annyi eszük, hogy belátják azt az egyszerű tényt, hogy Oroszország (a Föld 1/6-dán elterülő energiahordozós kincsesbánya, és nem mellesleg az egyik nukleáris nagyhatalom) még világ a világ földrajzilag ott marad mellettük... A Zuniónak - aki szintén orosz szomszédságban éli történelmi életét - eddig még nem sikerült idáig eljutnia.
Robert69
2022. szeptember 18. 08:27
A törökök a háború egyik nagy nyertesei. Erdogan, bárki bármit mond, ezt jól csinálta. Csak Törökország érdekeit nézi és úgy is cselekszik. A török hadiipar, acélipar soha nem látott tempóban fejlődik és exportál.
mokány
2022. szeptember 18. 06:37
Az usa haditengerészete , már több mint fél éve , átvette a görög flotta szerepét .
Bitrex®
2022. szeptember 17. 21:59
Idővel a NATO-t is ott fogja hagyni Törökország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!