Dugin és Jugyin is ezt ismerte fel

2022. szeptember 29. 13:39

Az orosz birodalom híján van valaminek, ami nélkül a XXI. században nem lehet globális hatalom.

2022. szeptember 29. 13:39
null
Uj Péter

„Visszatérve az eredeti nyomvonalra: Dugin és Jugyin is azt ismerte föl – amit egyébként még számtalan orosz és nyugati elemző Dmitríj Trényintől Szilágyi Ákosig rendre megállapít –, hogy a posztszovjet orosz birodalom még nagy erőfeszítések árán, a putyini, FSZB-vezérelt központosítás árán ugyan egyben tudta tartani hatalmas gazdaságát, társadalmát és hadseregét, de teljesen híján van valaminek, ami nélkül a XXI. században már nem lehet meg komoly globális hatalom.

Ezt a dolgot soft powernek hívják. (Dugin ideológiának hívja, és az ortodox egyházra építené.)

Tehát, hogy tudjon állítani magáról valamit, ami miatt vonzó lehet.”

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gondosmandarin
2022. szeptember 30. 07:50
Mekkora szar lett belőled UP.
amca
2022. szeptember 29. 22:19
Bangó Baromez Ujjpeter. Nincs időm felsorolni az összes Rus ellenfelet. Folytasd Baromez: Amy,anglis,digó,esp,portu,norge, finnland,swerige, türk,greek.Pol....
veszettfejsze
2022. szeptember 29. 21:13
Uj Péter ismét gyakran ír jókat. Az eredeti lényegesen hosszabb, mint az idézett, de csak az előfizetőknek érhető el. Fontoljátok meg, már csak ezekért is megéri beruházni.
Chardonnay99
2022. szeptember 29. 20:31
Soft Power, ez nem az, hogy, hogyan vegyük meg a médiát, oktatást, értelmiséget, és rajtuk keresztül manipuláljuk a társadalmat és a politikát? Ha igen, ebben az oroszok sehol sincsenek az USA-hoz képest! Gratula Uj Péternek! Tőle megtudtuk, hogy a jobban hazudik, az a jó fej!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!