Egy orosz képviselő kérelmet nyújtott be azért, hogy vezényeljék a frontra

2022. szeptember 24. 14:11

„Szolgáltam a szovjet hadseregben Lengyelországban. Most tartalékos őrnagy vagyok. Teljesítenem kell a kötelességem” – fogalmazott Oleg Kolesznyikov.

2022. szeptember 24. 14:11
null

Az Egyesült Oroszország frakciójának képviselője, Oleg Kolesznyikov kérelmet nyújtott be arról, hogy küldjék az ukrajnai hadművelet övezetébe – közölte szombaton a párt sajtószolgálatára hivatkozva a TASZSZ orosz állami hírügynökség. 

„Szolgáltam a szovjet hadseregben Lengyelországban. Most tartalékos őrnagy vagyok. Teljesítenem kell a kötelességem” – fogalmazott a politikus. 

A harctérre kérte magát a Donbaszi Önkéntesek Szakszervezetének vezetője, Alekszandr Borodaj is. Ez idő alatt a Donbaszi Önkéntesek Szövetsége öt különleges különítményt és három zászlóaljat szervezett.

A különítmények egy részét most újjászervezik és visszaállítják a harckészültség érdekében.

Két sorzászlóalj és három különítmény jelenleg aktívan harcol a fronton. És most a Honvédelmi Minisztérium felhívására készen állok csatlakozni hozzájuk – fogalmazott a szervezet vezetője. 

Nyitókép: MTI/EPA/Állami Duma sajtószolgálata

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2022. szeptember 24. 21:03
Ott a helye! De nem az ideológiai részlegen, hanem a tűzvonalban!
benedek77
2022. szeptember 24. 20:08
Aki hülye, haljon meg:)
Jooee
2022. szeptember 24. 20:07
A libsiknek nem kell csodálkozni, ilyen egy hazafi!!!
Dallasbird
2022. szeptember 24. 16:19
... jelentkezett önként miután az FSZB megmutatta neki a 16. emeleten az ablakpárkányt ,ahonnan gyönyörű a kilátás Moszkva belvárosára :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!