Közölték az oroszok a Putyin-Zelenszkij-találkozó feltételeit

2022. szeptember 06. 14:41

Dmitrij Peszkov elnöki sajtófőnök az Izvesztyijának nyilatkozott.

2022. szeptember 06. 14:41
null

Interjút adott az Izvesztyija napilapnak Vlagyimir Putyin orosz elnök sajtófőnöke, Dmitrij Peszkov. Az interjúban alapvetően gazdasági, energetikai kérdésekben, illetve Törökország és az elfoglalt területek újjáépítésének témájában hangzottak el az orosz kommunikáció régóta ismert panelei, ugyanakkor egy Putyin-Zelenszkij-találkozó feltételeit illetően Peszkov konkrét kritériumokat is megfogalmazott.

Az elnöki sajtófőnök hangsúlyozta, Putyin alapvetően a Törökország közvetítésével elért eredményeket értékeli a leginkább, hiszen ezeken a területeken sikerült megegyezésre jutni. Az orosz fél emellett nyitott a Kijevvel való közvetlen tárgyalásra is, ugyanakkor „egy önmagáért való találkozóra senkinek sincs szüksége”, ahhoz, hogy a találkozó „ötlete a napirendre kerülhessen, el kell végezni a munkát, és

E feltételek teljesüléséről ugyanakkor Peszkov szerint egyelőre szó sincs.

Nyitókép: MTI/EPA

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyikám
2022. szeptember 06. 20:05
Próbálok egy képet össze rakni, egy mítínget elképzelni, hogy egymással szemben ülnek putyesz és zsizsikes. Zsizsikesnek, az években szinte mérhetetlen politikusi tapasztalattól, határozottságtól duzzadó tekintetét,,,,,de.... nem megy . Kettőjük közötti különbséget úgy tudom elképzelni, mint amit Tarlós és a Karácsony közötti különbség mutat.
fogas paduc
2022. szeptember 06. 15:47
Elmondta már Zselé, hogy honnan volt 3 millió eurója a toscanai villához? Vagy a péniszzongorázásnál ez magától értetődik?
Gordon.
2022. szeptember 06. 15:16
Ezekkel a gagauzokkal még baj lesz, mindíg mondtam! De most majd jól megvédik őket - akarják, vagy sem.
Takagi
2022. szeptember 06. 15:10
Nincs értelme. Be kell fejezni a nácitalanítást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!