Energiaügyi biztos: Oroszország felesleges gázt éget el, mert nem tudja tárolni

2022. szeptember 06. 21:55

Kadri Simson szerint az orosz földalatti gáztárolók is megteltek már.

2022. szeptember 06. 21:55
null

Oroszország felesleges gázt éget el, mert nincs kapacitása a tárolására az Európába irányuló szállítások leállítása után – mondta Kadri Simson, az EU energiaügyi biztosa.

– fogalmazott Kadri Simson asz Index cikke szerint. Elmondása szerint az oroszoknak nincs alternatív vezetékes kapcsolata a világ más régióival, és a saját földalatti gáztárolójuk is megtelt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2022. szeptember 07. 19:09
Mi köze hozzá? Amúgy ha már nem kellett közvetlenül olcsón megvásárolva elégetni Nyugaton az orosz gáz (rossz gáz) akkor a Távol-Keletre szállított orosz gázt vegyék meg átcímkézve többszörös áron USA LNG gázként (jó gáz)! És ha az akció kitervelői bagóért felvásárolják a tönkretett, eladósított emberek, vállalkozások, államok vagyonát, - akkor a vádlottak padján majd meséljék el, hogy ezt miért cserében csinálták. Ha a felháborodott emberek engedik addig eljutni.
Fecoka
2022. szeptember 07. 09:51
Megtehetik, az övék.
Esvány
2022. szeptember 07. 09:38
"Energiaügyi biztos: Oroszország felesleges gázt éget el, mert nem tudja tárolni" Mit nem lehet ezen érteni? Így fűtik a levegőt, hogy a gáz nélkül maradt németek meg ne fagyjanak télen.
Esvány
2022. szeptember 07. 09:36
Műholdaink helyett nem Műholdjaink kellene?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!