Román klubtulajdonos: Elpusztítunk mindent, ami Viktor Vlagyimirovics Orbánnal kapcsolatos

2022. augusztus 03. 10:35

Hát... Ennyi.

2022. augusztus 03. 10:35
null

Olybá tűnik, hogy ellenérzései vannak a magyar kormánnyal szemben a FCSB tulajdonosának. Szerda este egy Dunaszerdahely-FCSB meccs lesz, ami előtt utóbbi tulajdonosa nyilatkozott. Gigi Becali nem rejtette el, hogy mi zavarja őt a legjobban az ellenfél csapatában:

– mondta Becali a Sport Prónak utalva a miniszterelnök tusványosi beszédére utalva.

Nyitókép: Facebook

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2022. augusztus 04. 09:12
Nem ez a szomorú, hanem hogy tényleg nyertek a DAC ellen ezek a gecik, ráadásul kb. esélyünk se volt a kapufát leszámítva. "Úgy látszik, Bukarestben kell megoldanunk" - valami csodát kéne tenni.
csjanos
2022. augusztus 04. 08:59
....mondta a bocskoros....pfuj
flesh ripper
2022. augusztus 04. 08:19
Érdekes, hogy amikor börtönben volt, hirtelen "halálos beteg" lett és úgy sajnáltatta magát, mint a mi drága és népszerű bűnözőink, TASNÁDI MEG A TÖBBIEK. HATÁSOS IS VOLT A NYÜSZÍTÉSE, SZIMULÁLÁSA, (ÁTTÉTES RÁKOSSÁGA), mert átszállították egy luxuskorházba, "felügyelet alatt", majd feltételesen szabadon engedték. Persze, mindenkit lefizetett az ultra-hiperkorrupt Oláhiában.
salmonella
2022. augusztus 04. 07:39
Szőrőstalpú oláh.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!