Gyűlölöm az oroszokat! – üvöltözte egy norvég diplomata az orosz szállodában (Videó)

2022. augusztus 02. 15:41

Diplomáciai botrány kerekedett a szállodai incidensből.

2022. augusztus 02. 15:41
null

Az oroszországi szállodában történt esetet a recepción lévő biztonsági kamera is rögzítette. A felvételen az látható, hogy Elisabeth Ellingsen norvég diplomata ingerülten megérkezik a szálloda recepciójára, és kiabálni kezd a recepciósokkal. A nő azért csapott balhét, mert nem volt megelégedve a szobájával – írja az Origo

Többek között a következő mondatok hangoztak el:

A diplomata azt is megjegyezte, hogy ő maga skandináv, tehát tudja, hogy milyen egy valódi takarítás, nem úgy, mint az orosz nők, akik nem tudnak takarítani. Az eset rövid időn belül óriási diplomáciai botrányba csapott át Oroszország és Norvégia között.

„Az orosz külügyminisztérium azt fontolgatja, hogy választ adjon erre a felháborító gyűlöletkeltésre, nacionalizmusra és idegengyűlöletre” – jelentette ki a Telegramon Maria Zakharova orosz külügyi szóvivő, aki megjegyezte, hogy „a nyugati értékek egyre lenyűgözőbbek”.

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bandee1
2022. augusztus 06. 16:28
AKKOR TAKARODJ HAZA! MEGBASZOD A KURVA ANYÁDAT, RUSZOFÓB GECI!
Málaga21
2022. augusztus 02. 23:01
Makog, mint valami csita.
5m007h 0p3ra70r
2022. augusztus 02. 22:15
Az incidens a murmanszki négycsillagos Azimut hotelben történt 30-án. Az nem derül ki, hogy a némber mit kavart ott, ahogyan az sem, hogy mi a dolga az oroszországi norvég követségen. Lehet hogy takarító. Amit még tudni lehet róla, hogy élete főműve egy norvég idegennyelvi köny túristáknak. Ha kellőképp intelligens lett volna, a következőket teszi. Felemeli a szobatelefont. Tárcsázza a recepciót. Felhívatja a menedzsert. Ha tanú is jön vele, akkor megválogatja a szavait. Megmutatja a problémái forrásait. Diszkussziót kezdeményez a kompenzációról. Tehát. Nem hogy kellőképp nem volt intelligens (sőt semennyire). A nyugati dekadens arroganciájával megmutatta, hogy a xenofóbia egy liberálisan demokratikus európai érték. Amit természetesen fegyverekkel is meg kell védeni. A Globális FOS nem tud mit kezdeni a hírrel, pedig a videó bejárta a világot Perun át Melbourne-ig mindenhol. Bezzeg Orbán egyetlen transzparens mondatától egy egész ország lakosságát megbélyegezték. The net working!
lofejazagyban
2022. augusztus 02. 20:47
ez jó, demokratikus, liberális, haladó rasszizmus. A recepciós helyett azt mondtam, volna, hogy "Én egy transznő vagyok, a szobát leszbikus értelmi fogyatékosok takarították ki. Mi a problémája?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!