Azov-exparancsnok: Ezek az orosz nacionalisták igazi szemétládák

2022. augusztus 03. 20:23

Makszim Zsorin szerint fontos az orosz foglyok védelme, mert ők fogják a fogolycserék alapját képezni.

2022. augusztus 03. 20:23
null

Makszim Zsorin, az Azov ezred volt parancsnoka kifejtette, hogy fontos az orosz foglyok védelme, mert ők fogják a fogolycserék alapját képezni, ami lehetővé teszi az ukrán katonák hazatérését − számolt be az ukrán Unian hírügynökség. 

Zsorin az ellenséges katonákról is kifejtette a véleményét:

Mindenkivel személyesen beszélek, akit elfogunk, de olyat még nem hallottam, hogy megbánást tanúsítottak volna”.

Nyitókép: AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drom176
2022. augusztus 04. 07:29
"A zsidógyerek zselé meg az IMF nyomásra engedélyt adott az ukrajnai földek lenyúlására.....jórészt amerikai cégeknek." - höhöhö ... hú! Már azt hittem, hogy külföldieknek, mint Orbán Cipolla Viktor:" A linked : dokumentum nem található Egyébként meg a magyar földtörvény szerint........ "portál szerint a külföldiek magukon a földliciteken nem indulhatnak, megvásárolhatják külföldiek az elárverezett állami területeket, ha földművesként nyilvántartásba vetették magukat és helyben lakóként élnek elővásárlási jogukkal." https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/igy-vehetnek-a-kulfoldiek-magyar-termofoldet.605703.html .....és ezen kívül még több helyen kell jóváhagyni a földvásárlást és aranykalászos gazda vizsga stb...... Hogy érzékeld a különbséget : "2021. július 1-jén új földtörvény lépett hatályba Ukrajnában. Az új törvény megszüntette az adásvételt tiltó moratóriumot: ezt a reformot a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kérte, egy újabb hitelcsomagért cserébe. Azóta az ukrán termőföldek közel egyharmada kerülhetett amerikai kézbe, de korábban Kína is vásárolt termőföldeket Ukrajnában." https://www.agrarszektor.hu/fold/ez-durva-ki-nem-talalnad-kik-lettek-ukrajna-legnagyobb-foldbirtokosai.39861.html De egyáltalán felfogtad azt, hogy ukrán -orosz háború valójában proxy háború?
drom176
2022. augusztus 03. 23:33
proxy
Highlander07
2022. augusztus 03. 21:24
Ti azovista nácik vagytok a szemétládák!
Agybeteg Fideszes2
2022. augusztus 03. 21:23
Olyat még nem hallotttam hogy az ukránok bocsánatot kértek volna a 2015 után a 15,000 válogatott kínzásokkal megölt dombaszbaszi orosz civilek miatt! Ebben az Azov félkatonai hadtest is kivette a részét.Ezek után ezt a nyomorúságos beszédet előadni több mint pofátlaság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!