Az ausztrál rögbicsapat csillaga transznemű férfiként azonosítja magát (videó)

2022. augusztus 19. 18:10

Ellia Green azt mondta, hogy most már sokkal jobban érzi magát párjával és kislányukkal.

2022. augusztus 19. 18:10
null

A bejelentés egy előre felvett videóban hangzott el, amelyet a sportban tapasztalható homofóbia és transzfóbia megszüntetéséről szóló kanadai nemzetközi csúcstalálkozón vetítettek le – írja a 888.hu.

– mondta Ellia Green, majd hozzátette: „Egyszerűen tudtam, hogy az lesz a legfelszabadítóbb érzés, amikor elvégeztetem a műtétet, és végre abban a testben lehetek, amiről tudtam, hogy kell nekem.”

„Ez történt velem” – kezdte Green az AP-nek adott interjúban, hozzátette: „Véget ért a rögbi karrierem, és a komoly mentális problémáim miatt ki-be járkáltam az egészségügyi intézményekből. A depresszióm a szomorúság egy új szintjét érte el.”

Green azt mondta, hogy most már sokkal jobban érzi magát párjával, Vanessa Turnbull-Robertsszel és kislányukkal, Waitui-val.A rögbi sport jelenleg a transznemű játékosokkal és a sportban való részvételük mértékével küzd.

Nyitókép: YouTube

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanszluka01
2022. augusztus 21. 07:18
Ok! Azoknak az embertársainknak is kell biztosítani, hogy a lehető legteljesebb boldog életet élhessék, akik születéstől fogva, vagy szerzetten sérültek, vagy fogyatékosak. De ne akarjuk bemesélni sem nekik, sem magunknak, hogy a sérült vagy fogyatékos állapot ugyanolyan, esetleg jobb, mint az egészséges normális! Én egy leszbikus párt látok, akinek az egyik tagja szült egy gyermeket, majd kijelentette hogy egyébként ő férfi. Amíg dőlt a lé, a nők között maradt, nem kívánkozott a férfi ligába. Vajon miért? Akkor még egész jól bírta a lelke, a pénz gyógyító hatása miatt. Visszavonulása után hirtelen féfi lett és a címlapokon maradt. Jelenleg ez ünneplést követel bizonyos helyeken. Ez nagy baj.
kistroglodita
2022. augusztus 20. 22:22
Én meg mentálisan betegnek azonosítom. 1-1.
csulak
2022. augusztus 20. 18:49
Nyugat kitermelte a degeneraltakat !
istvanpeter
2022. augusztus 20. 14:59
Honnan van a kislány? Egyébként úgy is a kromoszóma számít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!