Orbán Viktor: A sas leszállt Pozsonyban! Szép volt, fiúk!

2022. július 27. 22:47

A miniszterelnök a közösségi oldalán gratulált a Fradinak a 4-1-es győzelemhez.

2022. július 27. 22:47
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, 30 év után sikerült a méltó visszavágás: ezúttal a Fradi nyert Pozsonyban 4-1-re. Ezzel a magyar csapat tovább jutott a BL következő körébe, ahol az azeri Qarabag lesz az ellenfele.

A győzelemhez Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált. A kormányfő azt írta Facebook-oldalán:

„A sas leszállt Pozsonyban!

Szép volt, fiúk!”

Nyitókép: MTI/TASR/Martin Baumann

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
artojan
2022. július 28. 21:20
"A sas leszállt Pozsonyban, szép volt fiúk !",,,Tényleg az volt, HAJRÁ FRADI !........Na de nézzük a libsik szemével : sas--biztos a"birodalmi sas" -ra gondolt-----NÁCI Pozsony . Bratislava helyett------------REVIZIONISTA szép volt "FIÚK" miért éppen fiúk ?------- ....GENDERISTA.
Loopus
2022. július 28. 16:26
The Eagle has landed A sas leszállt - Többeknek ez egy '75-ös filmet juttatott eszébe, OV rövid üzenetének azonban van egy másik "dekódolása" is, ráadásul ennek az eseménynek éppen a napokban volt az évfordulója: When the struts of the Apollo 11 Lunar Module met the powdery surface of the Moon on July 20, 1969, Commander Neil Armstrong marked the arrival with an eight-word message back home. "Houston," Armstrong said. "Tranquility base here. The Eagle has landed." Szerintem ez az első, az eredeti (ebben a témában).
Nyugati Ádám
2022. július 28. 13:39
Az átkosban és utána a Fico alatti időszakbanm gyakran jártam a Felvidéken. Jókat lehetett enni, inni, beszélgetni az ottani magyarokkal, sőt akkor még - kézzel lábbal is gesztikulálva - a szlovákokkal is.. Most is itt lakok, közel a határhoz, de az Euro bevezetése óta kétévente egyszer megyek a Duna másik partjára, kizárólag a határ közeli, magyarlakta településekre. Azt azonban nap mint nap tapasztalom, hogy a közeli AUCHAN plázában mindég áll két három szlovák bevásárlókkal teli busz. A meccs egyébként nagyon jó volt, egy-két elbambulást leszámítva technikás, modern focit láttunk és a bíráskodás is megfelelő volt, ami az utóbbi 2 évre sajnos nem volt jellemző.
Senior
2022. július 28. 10:27
Viktor, a poén jó. Ráadásul most hárman voltak a pályán, akik értik is. Ja, turul nem sas, vélhetően kerecsensólyom. Bakker, Hayabusa. Szép volt Fradi, így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!