Olasz lap: Orbán Viktor egyesítheti az olasz jobboldali pártokat

2022. július 27. 09:44

A Corriere della Sera szerint a magyar kormányfő „Brüsszel-ellenes harmóniája” hozhatja össze az olasz jobboldalt.

2022. július 27. 09:44
null

A Corriere della Sera olasz lap tájékoztatása szerint Mario Draghi lemondása következtében három másik képviselő is kilépett a pártból, abban a hitben, hogy most Matteo Salvininek, az Északi Liga politikusának lesznek alárendelve. Mint írják, nincs egyetértés az új jelölt személyét illetően.

A magyar miniszterelnök,

Orbán Viktor Brüsszel-ellenes harmóniája egyesíti az Olaszország Fivérei, az Északi Liga és a Forza Italia pártokat

– írja a lap. Salvinit és a volt olasz miniszterelnököt, Silvio Berlusconit pedig azzal vádolják, hogy az „atlantista” Melonihoz képest Putyin-pártiak.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. július 28. 09:23
..LEGYEN IGAZATOK...egyesüljenek a konzervatívok...
Reszelő Aladár
2022. július 27. 23:22
Orbán Viktor egyszemélyben egyre több választásba szól bele a kritikusai szerint. Eddig csak a Republikánus pártot rángatta dróton, most meg az olasz jobbos koalíciót hozza tető alá?
A közösség tagjaként
2022. július 27. 22:28
SZÉT KELL MÁR CSAPNI A BALLIB BUZIK KÖZÖTT RENDESEN OLASZBA is!
Halder
2022. július 27. 18:25
Mondhatnám, hogy ezt innen csak az olasz jobb oldal tudja elrontani. Valóban ők ronthatják el és erre nagy esély van, kölcsönös bizalmatlanság egymást iránt, amit kintről nagyítanak. Másik, nem engedheti meg Eu,hogy olaszoknál nemzeti erő kerüljön hatalomra, pláne nem Orbán párt. Salviniben nem bízom. Furcsa amit csinál évek óta. Most elválik ki milyen ember az olaszoknál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!