The New York Times: A nacionalista, Putyin-barát Orbán győzelmet ünnepel

2022. június 01. 08:24

A lap publicistája szerint Orbán Viktor politikája az Oroszország felé fordulás része.

2022. június 01. 08:24
null

Az amerikai lap publicistája, Victoria Kim arról ír, a hétfői EU-s csúcstalálkozó a hatodik szankciós csomag elfogadásával zárult, amit az uniós tisztviselők komoly eredménynek tartanak. Szerinte beárnyékolja a dolgot, hogy heteket késett a végül alaposan megnyirbált döntés a nacionalista és Putyin-barát Orbán Viktor miatt, aki győzelemként ünnepelte, hogy Magyarország kivételt képez az olajembargó alól. A publicista szerint bár a magyar miniszterelnök

Fotó: Facebook 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. június 01. 14:08
Az lenne a világon az igazi őszinte ünneplés, ha a nyakatokba kapnátok egy atomot! A világ győzelmi ünnepének dátuma lenne az a nap, óráról, percre pontosan megjegyezve büdös, aljas gyilkosok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Box Hill
2022. június 01. 12:51
A Jew York Times valamiért nem ezzel foglalkozik: Kezemben David E. Stannard könyve: American Holocaust, the Conquest of the New World, Oxford University Press, 1992. (Amerikai holokauszt, az Újvilág meghódítása) Idézet egy méltatásból: Megsemmisítő leírása a halálnak, betegségnek, nyomorúságnak és apokaliptikus megsemmisítésnek, ami az amerikai indiánokat érte az 1492-t követő évszázadokban. (The Washington Post Book World) És egy másikból: Stannard meggyőzően bemutatja, hogy ami történt az a legrosszabb demográfiai tragédia az emberi faj történelmében. (The Boston Sunday Globe) Kérdem az igen tisztelt amerikaiakat: nem önmaguk háza táján kéne sepergetniük?
Bitrex®
2022. június 01. 10:30
Jew York Times....
Szerintem
2022. június 01. 10:17
Mi az az óriási ok a sírdogálásotokra? Orbán nem megtiltotta, hogy bárki aki akar, megöngyilkolva is magát embargózzon. Csak tessék, tessék. Ha a mi kis olajfogyasztásunkon múlik Ukrajna sorsa, akkor azt meg is érdemli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!