Bevándorló, takarítónő és tegnaptól a francia nemzetgyülés tagja!

2022. június 20. 09:16

Egy normális demokráciának része, hogy a dolgozók, a szegényebbek is beleszólhassanak a döntésekbe!

2022. június 20. 09:16
null
Jámbor András
Jámbor András

„Bevándorló, takarítónő és tegnaptól a francia nemzetgyülés tagja!

Rachel Keke Párizs egyik körzetében győzte le a baloldal jelöltjeként a volt sportminisztert. Keke Elefántcsontparton született, fodrászként, takarítóként és bejárónőként dolgozott. Egy francia szálodalláncnál szervezte a takarítók sztrájkját, amelyben 22 hónapig tartottak ki, majd végül győztek jobb munkakörülményeket harcoltak ki! Most pedig, egy évvel később parlamenti képviselővé választották!

Egy normális demokráciának nem csak a jogállam a része, hanem hogy a dolgozók, a szegényebbek is beleszólhassanak a döntésekbe!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. június 21. 09:13
Hogy Magyarországon micsoda demokrácia van és mennyire toleránsak az emberek arra ékes bizonyiték maga Jámbor András. Ott ül a fővárosi önkormányzatban Karácsony (Gyurcsány) jobbja mellett és onnét itél..igaz nem tanaritónő..bár talán nem ártana kipróbálni abban a hivatásban is..lehet, hogy ott jobban seperne..
kalhana
2022. június 21. 08:00
Vajon fog-e a parlamentben is takarítani?
Carcess
2022. június 21. 07:16
Persze neked az tetszik ha olyan tanulatlan tudatlan agyamentek legyenek a parlamentekben mint te nem mondták neked, hogy a politikus egy szakma és sokan nem értenek hozzá és nem alkalmasak? Biztosan nem mondták mivel bent büdösödsz a parlamentben
Jaja
2022. június 21. 04:28
Te ősember! Láttalak a tv-ben beszélni. Vannak akik megszavaztak egy ilyen hülyét mint te! Vicces!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!