Megbüntetik Putyin állítólagos szeretőjét

2022. május 13. 20:17

A britek megfogták Alina Kabajevát.

2022. május 13. 20:17
null

Az Egyesült Királyság az orosz elnökkel szembeni fellépése részeként zárolta a korábban visszavonult olimpikon ritmikus gimnasztikázó Alina Kabajeva vagyonát. Az Egyesült Királyság külügyminisztériuma közölte: a büntetőintézkedéseket Kabajeva nagymamája, Putyin volt felesége, Ljudmila Ocseretnaja, valamint Putyin több unokatestvére ellen is bevezették, mert a brit kormány úgy véli, Kabajeva „szoros személyes kapcsolatban” áll Putyinnál, egyes pletykák szerint korábban együtt is éltek – írja az Index.

Hozzátették, Washington eddig elzárkózott Kabajeva szankcionálásától, mivel attól tartottak, hogy ez kiélezheti az ellenségeskedést Moszkva és az Egyesült Államok között.

A Kreml régóta tagadja a pletykákat, Putyin még 2008-ban az újsághírekre reagálva ezt mondta: „Sosem szerettem azokat, akik erotikus fantáziájukkal beledugták az orrukat mások magánügyeibe.”

Kapcsolódó

Putyin barátnője, az egykori ritmikus gimnasztika klasszis Alina Kabajeva és Putyinnal közös gyermekeik Svájcban rejtőzködnek a háború elöl
Vlagyimír Putyin orosz elnök és hosszú ideje a magánéletben társaként ismert egykori ritmikus gimnasztika sztár, az olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok orosz Alina Kabajeva, a londoni cityam. beszámolója szerint Svájcban, egy luxuskörülmények között berendezett luganói házban húzza meg magát a pár állítólag négy közös gyermekével együtt. Bővebben is érdekel...

Vlagyimír Putyin orosz elnök és hosszú ideje a magánéletben társaként ismert egykori ritmikus gimnasztika sztár, az olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok orosz Alina Kabajeva, a londoni cityam. beszámolója szerint Svájcban, egy luxuskörülmények között berendezett luganói házban húzza meg magát a pár állítólag négy közös gyermekével együtt.

Nyitókép: MTI/EPA/Elnöki sajtószolgálat

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. május 18. 11:04
Ha a britek fogdosnak egy nőt, az nem zaklatás?
csulak
2022. május 15. 18:09
az igazi nacik es raszistak Nyugaton vezetnek ! Kezukben a mass media igy barmit megtehetnek
tevevanegypupu
2022. május 15. 07:42
És tessék mondani mi lesz a Gyurcsány házaspárral, akik Putyint annó vendégül látták? Ugye nem zárolják az ő vagyonukat..olyan igazságtalan lenne..
krokodil21
2022. május 14. 20:34
Úgy látszik, hogy újra visszajöttek azok az idők(II. Világháború) mikor az USA-ban csak azért táborokba zártak embereket mert japán származásúak! Ez a kétszáz éves USA demokrácia valódi arca!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!