Irán állítja, izraeli kémhálózat tagjait fogták el

2022. május 22. 21:13

Közben az Iráni Forradalmi Gárda egyik ezredesét ismeretlen elkövetők agyonlőtték Teherán belvárosában lévő otthona előtt.

2022. május 22. 21:13
null

Iránban izraeli kémhálózatot lepleztek le, amelynek tagjait a Forradalmi Gárda emberei elfogták – közölte vasárnap a félhivatalos ISNA iráni hírügynökség.

„A cionista rezsim hírszerzési szolgálatának útmutatása alatt működő hálózat banditák közreműködésével állami és magántulajdon ellopásával, illetve megsemmisítésével, valamint emberrablásokkal és koholt tanúvallomások megszerzésével próbálkozott” – ismertette a Forradalmi Gárda sajtószolgálata közleményében Izraelre utalva.

Az állami sajtó mindemellett beszámolt arról is, hogy a Forradalmi Gárda egyik ezredesét ismeretlen elkövetők agyonlőtték Teherán belvárosában lévő otthona előtt. A tájékoztatás szerint Hasszán Szajad Hodajarival öt lövés végzett az autójában.

A sajtóértesülések mindössze „a szentély védelmezőjeként” hivatkoztak az ezredesre, ami utalás azon iráni katonákra, akik Szíriában és Irakban harcoltak az Iszlám Állam szélsőségesei ellen a Forradalmi Gárda külföldi műveletekért felelős al-Kudsz nevű elitalakulatának soraiban. Egyelőre senki sem jelentkezett a merénylet elkövetőjeként.

(MTI)

Kép forrása: MORTEZA NIKOUBAZL / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi53
2022. május 23. 22:32
Honnan tudják ,hogy izraeli ? Az órát vagy a farkát vizsgálták meg ? De ott mindenkinek olyan !
Gyzoltan
2022. május 23. 21:33
A zsidó titkosszolgálat hová nem épült be? - nincs olyan szerv... Egy cionista zsidó dicsekvés: "Az izraeli titkosszolgálat csápjai elértek az amerikai élet minden területére, nem valami baljós módon, mint ahogyan néha az ellenségei állították, hanem nyugodt, folyamatos formában, ami felölelte az emberekkel való barátkozást, a befolyásolásukat, lobbyk kialakítását és információk gyűjtését. Ez a befolyásolás kiterjedt az USA kongresszusára és a szenátusra, a Pentagonra, a védelmi és az elektromos iparra, a kutatólaboratóriumokra és olyan zsidó orientációjú szervezetekre mint a Rágalmazás Elleni Liga, a Zsidó Védelmi Bizottság, Szövetség Izraelért és a Zsidó Filantrópok Föderációja. Ezeknek a testületeknek némelyike fedőszervéül szolgált az információgyűjtésnek és csak kevés olyan kongresszusi bizottság létezik, amelyiknek valamelyik tagja vagy asszisztense ne látná el az izraeli hálózatot fontos anyaggal." -és így tovább... Ez olyan 1970-80-as állapotokat rögzíti, azóta jelentősen tovább romlott a helyzet...
01234567890
2022. május 23. 14:12
Hol vannak a nemzetiszocialista, antiszemita kinyilasok @annamanna, @MayorAnna és @Palika1955?
kozmosz
2022. május 23. 02:30
Kivizsgálás előtt fejbelőni őket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!