Kollégája szerint kivégezték a Gazprombank alelnökét és családját

2022. április 27. 12:18

Az orosz hatóságok szerint öngyilkos lett, ugyanakkor a kollégája szerint merénylet áldozata lett.

2022. április 27. 12:18
null

Pénteken megírtuk, hogy két orosz oligarcha is lemészárolta a családját, majd öngyilkos lett. Az egyik hétfőn, a másik kedden, félelmetesen hasonló körülmények között. Az orosz állami Gazprombank egyik alelnöke azt állítja, hogy kollégája, Vlagyiszlav Avajev valójában merénylet áldozata lett. 

Igor Volobuev elmondta, hogy nemrég adta fel vezetői pozícióját az orosz cégnél, hogy hazájában, Ukrajnában harcoljon az oroszok ellen. Kijelentette, hogy mind az alelnököt, mind a másik milliomost, Szerger Protoszenyát

kivégezték és az öngyilkosságokat valójában megrendezték.

 A Kreml-párti média tudósításai szerint Avajev több órán keresztül kínozta feleségét, megverte, és belelőtt a karjaiba és a lábaiba, mielőtt megölte volna, mert úgy gondolta, hogy a nő egy másik férfitól terhes. Más források szerint a nő nem volt terhes, és ez az indok nem ad magyarázatot arra, hogy a férfi miért ölte meg a lányát is. 

Nyitókép: Twitter

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. április 27. 22:43
Okés, rendben van, de az egyik ürgét Spanyolországban tették el láb alól. Vagy lett éppen öngyilkos, miután baltával lemészárolta a családját. Franciaországban élt, csak húsvétra utazott spanyolba. Lehet pont ezért ölték meg ott, mert sokkal könnyebb volt számukra, mint a jól védett franciaországi otthonukban? Szóval itt a spanyol rendőrség elvileg nyomozhatna, annyira nem állna távol tőlük ezt is ráverni Putin rendszerére. Teljesen abszurd a két eset hasonlósága egyébként. Kő gazdag bankár/oligarcha, kinyirva a feleségével, lányával együtt. Az egyiknél belevittek kinzást is. Miért kellett nekik egyszerre így meghalni, miért nem mondjuk 3-4 hét különbséggel, amely esetben azért nem lenne annyira gyanús az egész az időbeli egybeesés miatt. Isten nyugosztalja őket. Kegyetlen időket élünk megint.
Akitlosz
2022. április 27. 19:17
A mai világban meg nincsen az a rendőrségi boncolás, amely ne tudná megállapítani, hogy az áldozat terhes volt-e vagy sem.
Akitlosz
2022. április 27. 19:16
Olyan néha előfordul, hogy valaki megöli a családját, aztán magát is, de az ilyenek nem szokták előtte kínozni is a családtagjaikat. A kínzás vallatáskor szokásos, s az inkább családon kívüliségre utal.
Lajoss
2022. április 27. 18:34
Hétköznapok Putyinisztánban..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!