Bízik Elon Muskban a Twitter alapítója

2022. április 26. 07:34

A vállalat eladása – Musk részvényenként 54,20 dollárért vásárolta meg a céget – várhatóan még az idén lezárul.

2022. április 26. 07:34
null

Jack Dorsey, a Twitter korábbi vezérigazgatója – miután a Twitter igazgatótanácsa egyhangúlag jóváhagyta az Elon Musk által történő felvásárlásról szóló 44 milliárd dolláros végleges megállapodást – kijelentette, Musk az egyetlen megoldás, bízik benne, hogy képes lesz a vállalat problémáit megoldani.

„Szeretem a Twittert, amely a legközelebb áll a globális tudatossághoz” – fogalmazott Dorsey, és azt is elmondta, hogy neki csak az ötlet és a szolgáltatás számít, és mindent megtesz annak érdekében, hogy mindkettőt megvédje. „Elon célja, hogy egy olyan platformot hozzon létre, amely maximálisan megbízható és széles körben befogadó, és ez helyes” – jelentette ki.

A vállalat eladása – Musk részvényenként 54,20 dollárért vásárolta meg a céget – várhatóan még az idén lezárul.

Nyitókép: YouTube / TED

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. április 26. 12:59
A vállalat problémáinak megoldása nagyon egyszerű. A libsi cenzorok kivágása a picsába. Musk pontosan ezt ígérte.
briganti
2022. április 26. 10:21
nem fogunk meglepődni....
Oliver89
2022. április 26. 09:32
vissza kell terelni a nyajat...
rollotomasi
2022. április 26. 09:17
Aki azt hiszi, hogy Elon Musk hozza majd el a szabadságot az egész világon, az eléggé naív. Ő is libsibolsi, csak neki nincsenek elvei. A jópofa, trollkodó szomszédsrác imidzs csak álarc, és csupán a divatos trendeket lovagolja meg, felismerve azt, hogy a mai világban a Varga Irének legyőzik a valódi művészeket. Ő csak pénzt, hírnevet és hatalmat akar, mindenáron, és annyira magányos hős, hogy valójában 1000 szállal kötődik az amerikai pénzügyi háttérhatalomhoz és a kormányzathoz. Ő ténylegesen egy kirakatember, egy entertainer, az amerikai Zelenszkij, a háttérben pedig azok a tudjukkik, akik valójában a világ leggazdagabb emberei, mégsincs róluk soha egy sor sem a sajtóban és hiába keressük őket a Forbes magazinban a leggazdagabb emberek között. Ők azok akiknél Gyuri bácsi a kifutófiú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!