Navalnij sajtótitkára: Megdöbbentem, mennyire hasonlít Magyarország Oroszországhoz

2022. március 14. 21:35

Oroszországban körözik a szóvivőt, Magyarországon viszont interjút adott.

2022. március 14. 21:35
null

Interjút adott a 444-nek Kira Jarmis, Alekszej Navalnij sajtótitkára. Az interjúban arról beszél, hogy Magyarországgal kapcsolatban „megdöbbentem, mekkora a hasonlóság Oroszországgal”.

A magyarok tekintsenek Oroszországra figyelmeztetésként”

– fogalmaz az interjúban. 

Bár Jarmis hasonlóságokról beszél, érdemes megjegyezni, hogy hazájában nagy valószínűséggel nem készülne vele interjú: Navalnij szóvivőjét körözik, és korábban is őrizetbe vették már. 

A háborúval kapcsolatban elmondta: nem hisz abban, hogy Putyin racionálisan cselekedik, szerinte „elszigetelődött, fél a közeli barátaitól is és fél az árulástól”, sőt, azzal, hogy nem használ internetet és mobiltelefont, „megfosztja magát az információtól”. Jarmis szerint a szankciók miatt végül az oroszok Putyin ellen fordulnak majd.

Nyitókép: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Összesen 281 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aragorn659
2022. március 16. 11:17
Lehet, hogy erről a Zorbán tehet.
matykox
2022. március 15. 19:07
A titkár tündibündi pincsijének a véleménye már a kutyát se érdekli?? Micsoda világ.
K.Tibi
2022. március 15. 18:14
Egyáltalán minek jött ez ide ???? Vissza kell lökni a hazájába ! Ott okoskodjon !
Box Hill
2022. március 15. 10:58
Hasonlóság van. Itt is hagytak lerobbant laktanyákat, lakásokat, szennyezett bázisokat, rakéta silókat, stb. Oroszországban meg találni magyaroktól rablott karórákat, egyéb értékeket, szóval hasonlókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!