Zelenszkij: Nem igazán hiszek a találkozó eredményében

2022. február 27. 19:07

„Megmondom őszintén, mint mindig: Nem igazán hiszek ennek a találkozónak az eredményében, de próbálkozzanak csak” – mondta az ukrán elnök.

2022. február 27. 19:07
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök rövid televíziós nyilatkozatában kijelentette, hogy nem vár sokat az ukrán és az orosz delegáció hétfői találkozójától.

„Megmondom őszintén, mint mindig: Nem igazán hiszek ennek a találkozónak az eredményében, de próbálkozzanak csak. Hogy egyetlen ukrán állampolgárnak se legyen kétsége afelől, hogy én mint elnök, nem próbáltam megállítani a háborút, amikor még egy kis esély is volt rá” – mondta Zelenszkij.

„És amíg a mi embereink ott vannak, az elnök itt van, a vezérkari főnök itt van, a miniszterelnök itt van, a hadsereg itt van, a főparancsnok itt van. Mindannyian meg fogjuk védeni az államunkat és a határainkat” – tette hozzá.

Korábban vasárnap Jevhenyij Jenin ukrán belügyminiszter-helyettes azt mondta, hogy helyi idő szerint hétfő reggel tárgyalásokat tartanak az orosz és az ukrán delegáció között.

Fotó: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2022. február 28. 08:29
HUhh, de katonás lett ez a Zelenszkij nevű pojáca...
néhai Ch.Pilot
2022. február 27. 23:25
Naná, hogy nem hisz. Őt pontosan azért fizetik a megbízói, hogy ne egyezzen meg.
mokány
2022. február 27. 23:00
Nyugati megbízóinak , üresen kell a terep : EURÓPA .
Palatin
2022. február 27. 22:19
A Nyugat Ukrajnát nem az ukránok miatt "szeretik", hanem azért mert ök Oroszország hasaalja. Ukrajnának nem szabd elfelejteni, hogy Oroszország örökké a szomszédja marad, és igen kellemetlen tud lenni számukra, még békeidöben is. Az USA viszont 8000 Km-re van töle. Ha Ukrajna nem lesz alkalmas arra, hogy ott az oroszok ellen rakétákat tudjanak telepíteni, akkor a Nyugat ejteni fogja öket. A Nyugat piszokul ki fog cseszni velük, felhergeli öket, aztán cserbenhagyja, mint a magyarokat 1956-ban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!