Egy nő megharapott egy másikat Németországban, miközben kutyatartásról vitatkoztak

2021. december 27. 07:56

Verekedessé fajult két német nő vitája a helyes kutyatartásról.

2021. december 27. 07:56
null

A Telex beszámolója szerint kutyasétáltatás közben ütni kezdte egymást két nő a németországi Türingia tartományban, az egyikük pedig a verekedés hevében meg is harapta a másikat, írja a Deutsche Welle a rendőrségre hivatkozva. Hozzátették: a helyes kutyatartásról szóló vita azután kezdődött, hogy a 27 éves nő látta, ahogy az 51 éves másik nő megüti a saját kutyáját. A fiatalabb nő ezt számon kérte rajta, a szóváltás pedig hamarosan verekedéssé fajult.

Az idősebb nő egy ponton elesett, viszont megharapta a fiatalabb lábát.

A rendőrség beszámolója szerint a két kutya csak nézte a kialakult verekedést, ők senkit sem haraptak meg, írják. A nőknek az ügyben a bíróságon is meg kell jelenniük.

Fotó: MTI/PAP/Pawel Jaskolka

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2021. december 28. 13:17
Mikozben a ket no brusztolt, a ket kutya cinkosan osszenezett. - A szor lesul a pofamrol hogy ilyen taplo gazdaval vert meg az Isten! -Ne is mondd, ezek tenyleg nem tudnak viselkedni...
Hannibal
2021. december 28. 09:55
Ajjaj, ezek a germán Brünhildák...
tevevanegypupu
2021. december 28. 09:23
Egyik kutyámat megmérgezték, szörnyű kínok között halt meg, ott sírtunk felette a tehetetlenségtől..egy másik utcakutyát rohanva vittünk orvoshoz, szintén megmrgezték..persze nem tudták megmenteni..Több macskánkat eszement barmok elgázoltak, sokkal gyorsabban mentek a kis utcánkban mint szabadott volna..sokszor tesznek ki figyelmeztető táblát, hogy valaki husba szúrt gombostűket szórt el..Nem csoda, ha az ember is kissé megvadul, ha valami olyat lát, ami jogosan felháborítja..én is szólok gyerekekre akik vadul kergetnek madarakat,kővel dobálják őket..nem érdekelnek a szülők, akik ott sunnyognak..sötét barmok után kiabálok,akik pórázon rohantatják kutyájukat biciklin kerekezve, vagy nem hagyják nyugodtan szaglászni..férjem szerint egyszer megvernek..lehet..De sokszor én is fognék egy husángot és hátba vágnék néhány gazdit..
Krupp Skya
2021. december 28. 08:40
Hundes, Hundes Über Alles!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!