Bayer Zsolt: Megdöbbenve olvastam a németországi híreket

2021. december 23. 15:35

Megjelent a publicista legújabb vlogja.

2021. december 23. 15:35
null

A napokban elindult Bayer Zsolt videóblogja, az új részben a publicista ezúttal a németországi utcaátnevezésekről beszélt. Németországban nekifogtak több száz utca átkeresztelésének, a Luther Mártonról, Richard Wagnerről vagy a Grimm testvérekről elnevezett utcákat meg kell szüntetni. Az ok: a nevezettek antiszemitizmusa. Marx Károly utca azonban továbbra is lehet Németországban.

A publicista vlogját itt tekintheti meg:

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2021. december 26. 17:20
A helyzet az, hogy karl bácsinál senki se utálta jobban a zsidókat. Senki a világon, és soha. Mondom, a zsidókat. Akik hittek Istenben, megtartották a hagyományokat, ápolták a zsidó kultúrát és nyelvet. A hitehagyott, isten és fajtagadó zsidókat istenítette. Ez pedig el is várható az emberiség ellenségétől, hogy a saját fajtársait szeresse. Nem igaz?
fogas paduc
2021. december 25. 09:42
Szóval, lesznek táborok, vonatok. Az még nem világos, hogy kik lesznek a foglyok, s kik az őrzőik.
luigiii
2021. december 24. 07:55
Beteg dolog valóban. Szépséghibája a cikknek, hogy a marxista Bayer jegyzi, ez a büdös kommunista.
laborka
2021. december 24. 06:59
Ha az utcanév táblák rozsdásak, akkor német precizitással ki kell cserélni. De nem érdemes az újakat Fischer dübellel felerősíteni a házak felára. Kb. 15-20 év múlva úgyis az összes megy a kukába mert csere lesz: Minden utcanév táblán Ahmed, Ali, Mohamed, Djamel, Saleh, Omar, Yazid, Ziad, Tarih......lesz. És arabul felírva. Érdekes lesz, pár év múlva a németek fogják sürgetni az őshonos nemzeti kisebbségek jogairól szóló kezdeményezés mielőbbi elfogadását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!