Felrobbant egy fegyvergyár Romániában, legkevesebb négyen meghaltak

2021. november 20. 08:08

Halálos ipari baleset történt egy román kisvárosban.

2021. november 20. 08:08
null

A helyi média beszámolója szerint Románia egyik déli kisvárosában, Bukaresttől mintegy 200 kilométerre lévő Babeni városában történt a baleset, írja a liner.hu. A hadsereghez tartozó fegyvergyárban bekövetkezett robbanást jelenlegi információk szerint a gyalogsági akna okozott – írja az AP hírügynökség.

A halálos áldozatok között három férfi és egy nő szerepel,

miközben a sérültek állapotáról nem hoztak nyilvánosságra információt.

Hozzátették: a román központi hírügynökség közlése szerint a helyi ügyészek büntetőeljárást indítottak és egy rendészeti szakértői csoportot küldtek a robbanás helyszínére a nyomozás miatt. A robbanás színhelyéül szolgáló létesítmény anyavállalata, az Energotech Group honlapjából egyébként kiderült, hogy az üzem a román haderőknek és a NATO-nak is minősített beszállítója.

Kép forrása: Youtube

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2021. november 21. 13:54
Román belügy, leszarjuk!
Láncfűrészes Attasé
2021. november 21. 08:13
Napirománozás KESMA módra. Ezek után csoda, hogy az erdélyi magyarokba sokan beletörlik a seggüket?
hidegfehérmintaled
2021. november 21. 00:19
Ez náluk a minőségellenőrzés.
Dr. Greta Grünberg
2021. november 20. 21:08
Valójában helyes, mert eleve nem kellenek fegyverek. Az összes többi fegyvergyárat is fel kéne robbantani, egyrészt akkor nem tudna mi ferobbanni, másrészt nem volna mivel ölni. Mindkettő nemes célkitűzés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!