Betiltották a tapsolást egy iskolában

2021. november 07. 11:15

Miután a szülők megtapsolták azokat a felszólalókat, akik szerint a fehér emberek nem elnyomók a többi rasszal szemben.

2021. november 07. 11:15
null

Heves vita alakult ki egy coloradói iskolatanács ülésén, amikor a szülők és a tanárok összekülönböztek a kritikus fajelméletet is tartalmazó tanterv miatt. A vita során az iskolatanács elnöke betiltotta a tapsolást, két indokkal. Egyrészt, mivel szerinte a taps sok embert érzékenyen érinthet és biztonságot környezetet szeretnének alkotni számukra.

Másrészt pedig azért, mert az ülés közben néhány megszólalást ováció kísért. Ezekben a megszólalásokban a szülők azt kifogásolták, hogy a marxista kritikai fajelméletet be akarta vezetni az iskola az alaptantervbe. A kritikai fajelmélet lényege az, hogy a kisebbségek mindig az elnyomottak, a fehér emberek pedig mindig az elnyomók.

A kritikai fajelmélet szerint a fehér emberek eredendően és helyrehozhatatlanul rasszisták, és direkt hasznot húznak a különböző rendszerszinten rasszista hatalmi struktúrákból.

Nyitókép: Tapsoló tömeg egy koncerten.
Pixabay

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peppa
2021. november 07. 19:35
Libsik, lehet tapsolni. Ja, nem.
Jose
2021. november 07. 17:19
Ha bárki megtiltaná nekem a tapsolást egy ilyen gyűlésfélén, szót kérnék és úgy elküldeném a jó büdös picsába (szó szerint), hogy csak na.
aaabbbccc
2021. november 07. 17:05
jazz hands ez az egyik woke hulyeseg, mert hatha van a nezok kozott 1 akit zavar a hang, inkabb senki se taposoljon de erdemes megnezni a legutolso amerikai szocialista part kozgyulest, az nagyon vicces es nem csak a jazz hands miatt pl ha valaki ott akar lenni a kozgyulesen de nem birja a tobbi embert, akkor vannak termek, ahol nezheti a kozgyulest, akar hang nelkul is :) egy rovidke reszlet: https://www.youtube.com/watch?v=IdQ4vqCWYTw
annamanna
2021. november 07. 16:47
A keresztények ámeneznek. Az náluk a taps. Csak mondok egy ötletet, amivel helyettesíteni lehet a tapsot. De persze ennél egyértelműbb az "Úgy van! Helyes! Igaza van!" - beszólások. Vagy lábdobogás, stb, szóval sokféle eszköz van, amivel ki lehet kerülni egy ilyen marhaságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!