Olyan jól sikerült a moszkvai agyműtétje az exjobbikos Kovács Bélának, hogy több mindenre emlékszik, mint korábban

2021. november 18. 13:55

A „KGBélaként” ismertté vált volt jobbikos EP-képviselő Moszkvában agyműtéten esett át, ma pedig Covid-fertőzés miatt nem tud hazautazni Pilisszentkeresztre, ahol felesége várja.

2021. november 18. 13:55
null

„Összefoglalva, több agyvérzésből összejött, hogy felvágják a fejemet…, csökkentették a belső nyomást, illetve kiszívtak onnan két és fél deci alvadt vért. Márpedig két és fél deci alvadt vér még egy agyvérzésből is piszok sok. Mivel otthon a Covid miatt nem lehetett agyműtétet végrehajtani, körbenéztem, hol lehet, végül az Egyesült Államok és Oroszország maradt, mint szóba jöhető helyszínek.

Gondolom, nem meglepő, hogy én Oroszországot választottam”

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek az Európai Unió intézményei elleni – oroszoknak – kémkedés kísérletéért és az unió kárára elkövetett költségvetési csalásért másodfokon két év, végrehajtásában öt évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt Kovács Béla, volt jobbikos EP-képviselő.

Kovács Béla azt mondta, tavaly decemberben már voltak egészségi problémái, befeküdt ugyan kórházba, de azt mondták neki, itthon, Magyarországon a Covid-járvány miatt nem fogják tudni megműteni, pedig operálni kell. Elmondása szerint a médianyomás, a bírósági tárgyalások mind hozzájárultak a betegségéhez, amiről azt mondta: több tucat mini agyvérzése volt, és ezek miatt a feje bal oldalán, a bal kamrában összegyűlt a vér, amit el kellett távolítani. A moszkvai klinikán döntöttek úgy, hogy sürgősen műteni kell ráadásul, mert kezdett lebénulni a jobb oldala.

Annyira jól sikerült a műtét, hogy több mindenre emlékszik, mint korábban (…) az új MRT-felvételből látszott, teljesen tiszta a koponyatér. Most pedig olyasmire is emlékszem, amire nem is kellene”.

 Az interjúból az is kiderül, hogy már repjegye is volt elmondása szerint Magyarországra, de közbejött, hogy elkapta a koronavírust, így nem tudott egyelőre hazarepülni. 

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neociprióta
2021. november 18. 15:00
a meglepetés az lett volna,ha az oroszok nem vállalták volna a mütétet a jelenlegi covid helyzet miatt....
Fiorini
2021. november 18. 14:49
Most komolyan azon gúnyolódik a cikk meg a kommentek, hogy koponyaműtétje volt? Nagyon keresztényi.
Sanyikám
2021. november 18. 14:42
Valószínűleg a Kreml egyik VIP rendelőjében hajtották végre a beavatkozást:)
luzitanxaver
2021. november 18. 14:31
"Gondolom, nem meglepő, hogy én Oroszországot választottam" Nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!