Kórházban ápolják Bill Clintont

2021. október 15. 14:30

Feltételezhetően vérmérgezéssel.

2021. október 15. 14:30
null

Kórházba került két napja Bill Clinton volt amerikai elnök – erősítette meg helyi idő szerint csütörtök este a kaliforniai Irvine klinika egyik tisztségviselője.

Bill Clinton korábbi elnököt kedd este szállították be a Kaliforniai Egyetem Irvine Egészségügyi Központjába egy Covidhoz nem köthető fertőzéssel” – közölte Clinton szóvivője, Angel Urena a Twitteren. Kiemelte, hogy a 75 éves politikus állapota javul. A CNN amerikai hírtelevízió nem sokkal korábban arról számolt be, hogy az Amerikai Egyesült Államok 42. elnökét feltételezett vérmérgezés (szepszis) miatt kezelik a kórház intenzívosztályán. A CNN a kezelőorvosokra hivatkozva úgy tudja, a politikus nincs lélegeztetőgépen és főleg a magánszféra megőrzése miatt került az intenzívosztályra. Hozzátette, hogy jól reagál az antibiotikumokra, állapota pedig nem hozható összefüggésbe korábbi szívpanaszaival, illetve koronavírus-fertőzéssel.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Atlanta Braves/Kevin D. Liles

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. október 16. 12:04
Akkó' remélhetőleg a Lújinszky Móni meglátogassa őtet.....
Robur
2021. október 15. 23:20
A demokraták közül az utolsó remek elnök!
az ember
2021. október 15. 22:32
debil
Fiorini
2021. október 15. 20:01
"állapota pedig nem hozható összefüggésbe koronavírus-fertőzéssel" Ez azt jelenti, hogy a tesztje negatív?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!