Erős földrengés rázta meg Pakisztán délnyugati részét, többen meghaltak

2021. október 07. 06:53

Eddig húsz áldozatról tudni.

2021. október 07. 06:53
null

 Földrengést jelentettek csütörtökre virradóra a délnyugat-pakisztáni Beludzsisztán tartományból, az amerikai földtani intézet (USGS) szerinti 5,7-es erősségű földmozgásnak legalább 20 halálos áldozata és 40 sérültje van.

A földrengés epicentruma 20 kilométer mélyen volt, körülbelül 100 kilométerre az Afganisztánnal határos tartomány székhelyétől, Kvettától. A helyi katasztrófavédelem vezetője, Nászir Naszri az AFP francia hírügynökségnek azt mondta, sokan a beomlott épületek alatt rekedtek, és félő, hogy az áldozatok száma nőni fog. A tartomány érintett körzeteit katasztrófa sújtotta területté nyilvánították.

(MTI)

Nyitókép: YouTube

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiltyu
2021. október 08. 09:51
Emiatt onnan is migránsok indulnak az EU felé... be kell fogadni őket, segíteni kell szegény szerencsétleneknek. Már most el kell kezdeni a mecsetek építését!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!