Lóhátról, ostorral terelték a haiti migránsokat Amerikában

2021. szeptember 21. 09:03

Az eset után megkérdezték a Fehér Ház sajtótitkárát, hogy helyénvalónak találja-e a lovak és az ostor használatát „egy rabszolgaságra épült országban”.

2021. szeptember 21. 09:03
null

Texasban, az amerikai határőrök a hétvégén lóhátról, ostorral terelték a haiti migránsokat. Az eset után megkérdezték Jen Psakit, a Fehér Ház sajtótitkárát, hogy a lovak és az ostor használatát „egy rabszolgaságra épült országban” helyénvalónak találja-e, mire a sajtótitkár azt válaszolta, hogy nem ismeri a teljes kontextust, de nem tudja elképzelni, hogy milyen kontextusban lenne ez helyénvaló.

 

Nyitókép: PAUL RATJE/AFP

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vastaps
2021. szeptember 25. 17:52
Na most le kell donteni minden lovas-ostoros szobrot !!! Es be kell szerezni par lapos tivit, nike cipot ...
gonterl
2021. szeptember 22. 14:54
Szökött rabszolgák befogása!
Gaben21
2021. szeptember 21. 20:22
Hagyományőrzés.
Nyugati Ádám
2021. szeptember 21. 17:24
Azt hittem, hogy az USA határvédői az EU mimózáknál tökösebbek, és a határokon a három fölszólításos lőparancs van érvényben. Amit nem tudsz megvédeni az nem a tiéd, az életed, a feleséged a vagyonod és a hazád sem. Ha a jó szó nem használ, más módszert kell választani. Az első öt golyó után többen nem próbálnak hazát lopni, bár a román nevelő hatású botozás is hatásos lehet. Jó ha mindenki tudja, hogy akinek nincs veszteni valója, annak az éhségnél és a szomjúságnál még a börtön is jobb. Erő alkalmazása nélkül elözönlenek bennünket. Egy bizonyos migráns létszám fölött a lőfegyverrel rendelkezők sem tudják megvédeni magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!