Kavicsokkal dobálták meg Justin Trudeau-t a kampánykörútján

2021. szeptember 07. 13:49

Egy sörfőzdétől tért vissza a buszához a kampánykörútja során, amikor néhány tüntető megdobálta.

2021. szeptember 07. 13:49
null

Egy sörfőzdét látogatott meg a kanadai miniszterelnök a kampánykörútján, és amikor visszatért a buszához, az ellene tüntető tömeg körbevette, és valaki egy marék követ dobott rá – írja a BBC. 

Trudeau augusztusban előrehozott választásokat jelentett be, és a kampány középpontjába a közszolgák kötelező oltását helyezte, ezzel hívta magára az oltásellenesek haragját. 

Nyitókép: Dave Chan / AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
123321
2021. szeptember 08. 14:11
"Előre". A szakadékba. Egy n+1. ország, amit szétkúrtatok, ti kibaszott balosok...
Notfunny
2021. szeptember 07. 19:16
A 2020-as Democracy Index alapján Kanada a világ 5. leginkább demokratikus országa... Ehhez képes kavicsokkal dobálják meg a kampányoló miniszterelnöküket... (Nem ez volt az egyetlen Trudeau-val kapcsolatos ilyen típusú botrány egyébként az utóbbi időben...)
barany
2021. szeptember 07. 18:06
Kanada politikai viszonyait ismerők rendkívül rossz véleménnyel vannak Trudeauról. Trudeau megszállott liberálbolsevik, egyes döntései szinte az elmebajjal határosak. Például kormányában minden nemzetiségből van miniszter. (Van vagy harminc nemzetiség.) Az nem számít, hogy alkalmas-e az illető a fontos pozíció betöltésére, és egyáltalán, kell annyi minisztérium, és miniszter? Amerikai republikánus elemzők véleménye szerint Kanadában még nagyobb bajok vannak, mint az USA-ban.
vip era
2021. szeptember 07. 16:50
Trudeau a degenerált politikusok egyik vezéralakja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!