Egy amerikai férfi véletlenül lophatott el egy olimpiai aranyat

2021. augusztus 26. 08:50

Nem tudni, hogy melyik olimpikon aranyát vitte el, csak azt, hogy egy tokiói érem váltott gazdát.

2021. augusztus 26. 08:50
null

Rossz bőröndöt vitt haza a Los Angeles-i reptérről egy amerikai férfi, és egy tokiói olimpiai aranyérmet talált benne. A férfi azt állítja, hogy hazafelé vette csak észre, hogy nem a saját bőröndjét kapta fel a repülőtéren.

A bőröndön szerepelt egy 686 nevű snowboardos márka bilétája is, amiből a férfi azt hitte, hogy az érem tulajdonosa esetleg az ausztrál Keegan Palmer lehet. A férfi több atlétát is megkeresett, de még senki sem válaszolt neki.

A kritikus hangok

Sokak szerint az érem hamis, mivel a peremén ott kellene lennie annak, hogy milyen sportban szerezte azt a tulajdonosa. Egyesek azt állítják, hogy a férfi csak a hírverésért készített egy hamis érmet.

Nyitókép: News.com.au

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2021. augusztus 27. 05:05
lehet hogy ott van az oldalán, de a pasi washington államban járta az iskolát ott meg mint tudjuk ma már hivatalosan sem kell nagyon olvasni/irni/számolni tudni az érettségihez - igazából csak a valósághoz igazították a szabályt :D
kòn bandi
2021. augusztus 26. 23:27
Nem kellene az ilyen bulvár semitmondó semmiket szemlézni, mert ezzel a mandiner maga alatt vágja a fát.
Párhuzamos különvélemény
2021. augusztus 26. 09:37
Bulvárosodik a Mandi. :( Lopni nem lehet véletlenül. "A lopás bűncselekménye szándékos, célzatos bűncselekmény. Az elkövető azért veszi el mástól a dolgot, hogy azt jogtalanul eltulajdonítsa. Ebből kifolyólag az elkövetőnek mindenekelőtt fel kell ismernie, hogy az adott dolog ... idegen."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!