Külföldre megy kampányolni Fekete-Győr

2021. június 20. 20:12

Európa-körútra indul a Momentum miniszterelnök-jelöltje.

2021. június 20. 20:12
null

Facebookon jelentette be Fekete-Győr András, hogy hétfőn hajnalban európai turnéra indul, nyolc nap alatt nyolc országba kíván ellátogatni: Franciaország az első megálló, onnan pedig Belgium, Hollandia, Németország, Észtország, Finnország, Nagy-Britannia és végül Ausztria lesz a menetrend.

Mint bejegyzésében fogalmaz a Momentum vezetője,

Orbán Viktor 2022-es bukása után Magyarország vissza fog térni a nyugati útra, vissza fog térni a nyugati szövetségi rendszerbe.”

Fekete-Győr a nyugatra vándorolt magyarokat is meg fogja látogatni, nekik az az üzenete, hogy „várjuk őket haza egy új Magyarországra.”

A nyugati társadalmak, a nyugati országok vezetői igenis szövetségeseink, sőt, gyakran barátaink, akikkel közös a múltunk, és közös a jövőnk is”

– összegez a politikus.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. június 23. 10:20
REMÉLEM OTT MARAD!
madárinfluencer
2021. június 22. 08:27
MIKOR ÉS MELYIK NYUGATI SZÖVETSÉGI RENDSZERT HAGYTUK EL?????? Csak a feltétel nélküli seggnyalást hagytuk abba. Majd most Fegyőr biztosítja "bivalyerős nyugati kapcsolatait" arról, hogy nyerés estén újból minden nagyhatalom seggét szeretnék fényesre nyalni, ha megtámogatják őket a választásokon, mert saját erőből csak egyre lejjebb csúszik a Momentum.
Erdőmester
2021. június 21. 15:50
Andras! Most ebbol a szamodra idegen orszagbol vegre kiszabadulva tobzodhatsz a kozmopolitizmusban, ami ugyis a letelemed. Barcsak orokre befogadnanak valahol!
pumuklik
2021. június 21. 11:12
Begyüjti a külföldi számláira érkezett ügynöki javadalmát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!