Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Eljött az ideje a józan ész lázadásának

2021. június 23. 17:34

Hiába támadja a szivárványos banda a gyermekvédelmi törvényt, a valós tényeken, szilárd hiten alapuló véleményünket nem adjuk föl.

2021. június 23. 17:34
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó

„Amikor a magyar miniszterelnök lemondta németországi utazását, mert az uniós csúcsra kellett mennie, a Die Welt című német lapban kaján találgatás indult meg arról, mi lehetett Orbán Viktor döntésének igazi oka. Nézzük hát, kik is azok az idióták, akik a Die Welt szerint állítólag elérték, hogy hazánk kormányfője – aki nem mellesleg szenvedélyes focirajongó, és érdemei is elévülhetetlenek abban, hogy ismét van értelme izgulni egy német–magyar mérkőzés előtt – lemond a személyes részvétel lehetőségéről egy ilyen jelentőségű eseményen.

Nevezzük őket röviden szivárványos bandának. Politikusok, aktivisták, sportszakemberek, médiamunkások (ideértve a Welt propagandistáit is!), akik az LMBTQ-szervezetek színes leplébe burkolózva a labdarúgó Európa-bajnokságot, a sportot, a sportolókat övező rajongást és szeretetet akarják alantas propagandacéljaik szolgálatába állítani. Alantas, mert nem nyíltan, nem bevallottan, hanem sunyi módon próbálkoznak – szolidaritásról, szeretetről, a kirekesztés elleni kiállásról papolnak, de csírájában fojtanak el minden ellenkező hangot, és kirekesztenek, fóbiásnak, nácinak, fasisztának bélyegeznek mindenkit, aki mást gondol, mint ők. És üres propaganda, amivel érzékenyítenek bennünket, mert egyikük sem olvasta a magyar gyermekvédelemről szóló törvényt, egyikük sem kérdezte meg a magyar kormányt, tényleg az van-e benne, amit magyarországi elvtársaik a fülükbe súgtak, egyáltalán nem érdekli őket az igazság.

Lázadjunk föl hát a józan ész nevében ellenük. Idióták ők a szónak abban az értelmében, hogy lemondtak a saját véleményük kinyilvánításának jogáról, és fontos ügyekkel csak mások által rájuk tukmált gondolatok mentén hajlandók foglalkozni. Azt lesik a politikában is, mi a trendi, mit diktálnak kenyéradó gazdáik, és azzal sem törődnek, ha az uralkodó állásponttal szemben minden porcikájuk berzenkedik.

Lázadásunk első jele legyen az, hogy szembeszállunk velük. Aki nem akar idióta lenni, annak kötelező saját, akár sajátos álláspontot kialakítani a világ dolgairól. Ehhez pedig tájékozódni, gondolkodni kell, és soha nem sodródhatunk a könnyebb ellenállás irányába. A valós tényeken, szilárd hiten alapuló véleményünket pedig akkor sem adhatjuk föl, ha nem a németek, de az egész világ jönne ellenünk. És legyen bármi a meccs eredménye, így kell élnünk holnap is. Úgyhogy, hajrá Magyarok!”

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
totisz
2021. június 25. 15:45
Svájcban gyakran van népszavazás, nem is mindig országos. Miért nem lehet megszavaztatni a gyermekeket nevelő szülőkkel - csak velük - hogy szeretnék-e ha homoszexuálisok forgolódnának gyermekeik körül ?
olajfa1
2021. június 24. 09:29
A józan eszű emberek egész Európában összehúzzák magukat, és hagyják, hogy őket elnyomják a fasiszták! Ugyanaz a politika érvényesül ma Németországban mint ami volt 100 évvel ezelött!!! AZ EURÓPAIAKNAK VIGYÁZNIUK KELL EURÓPÁRA A KERESZTÉNYSÉGRE ÉS LEGINKÁBB AZ EURÓPAISÁGRA!!!!! A liberálfasizmus dörömböl az európai ajtókon!
Csendesgyöngy
2021. június 24. 07:33
Csak a barbár társadalmakban természetes, hogy a gyerekeket szexuálisan kizsákmányolják! A nyugat most álszent módon, a gyermekek lelkivilágának megmentését hazudja, hogy törvényes keretek között legyenek kihasználhatók. Igen, most a nyugati elit a barbár horda! Lelki, nyomorékok! Ha már a saját gyerekeik sem "szentek" számukra, vajon mit várhatnánk tőlük?
szürkeSzarvas
2021. június 24. 06:43
A polémia-akarva,nem akarva is-az aberrácio igenlése vagy tiltása irányt vett. Tartsunk ki a tiltas mellett,emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!