A vakcinák miatt végre maszkot húznak a járványtagadók

2021. május 12. 22:30

Maszkot húznak a járványtagadók, hogy a beoltottak ellen védjék magukat – írta meg Qubit a Vice-ra hivatkozva.

2021. május 12. 22:30
null

Egészen különleges gyöngyszemre lelt a Qubit, amikor a Vice-ra hivatkozva a kanadai vakcinatagadók mély bugyrait mutatta meg. A kanadai járványtagadók ugyanis attól félnek, hogy a koronavírus-vakcinával már beoltottak meg tudják „fertőzni” az oltóanyaggal a körülöttük lévőket, ezért számukra az a legbiztonságosabb, ha távolságtartással és maszk viselésével védekeznek a vakcinázáson átesettek ellen.

 

Az amerikai kontinensen elterjedt összeesküvés-elmélet hívők miatt többször is cáfolni kellett, hogy a koronavírus-vakcinák valamiféle terjedésre, vagy önálló „fertőzésre” lennének képesek. 

„A beoltottak által átadott fehérjék terméketlenséget, a menstruációs ciklus felborulását és vetélést is okozhatnak. Az már az álhírek terjesztőinek vérmérsékletétől függ, hogy ezt komolykodó biológiai köntösbe csomagolják, vagy abban a keretbe foglalják bele, miszerint a COVID-19 világjárvány az elit terve a népesség csökkentésére, és ebben az összeesküvésben a vakcinák is fegyverként szolgálnak” – írja cikkében a Qubit. 

Az írás beszámol, hogy az Egyesült Államokban a Twitteren és a 4chanen vita indult arról, hogy „maszkot kellene húzni, amikor beoltottak között vagyunk, mert terjesztik ezt az mRNS izét”.

 

 

Judy Mikovits, az amerikai járványtagadók, virológus sztárja egy olyan esetről számolt be, amikor azért tessékelték le egy repülőgépről, mert egy ezüst-kolloid maszkot viselt, amely „a holisztikus közösség szerint nemcsak a vírusokat, de a beoltottak által terjesztett fehérjéket is kiszűri”. 

Fotó: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2021. május 13. 15:02
propaganda mandiner módra... https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf 69. oldal 8.3.5.3. Occupational Exposure An occupational exposure occurs when a person receives unplanned direct contact with a vaccine test subject, which may or may not lead to the occurrence of an adverse event
villogókékfog
2021. május 13. 14:03
Kb. mint az a baromarcú dékás alufóliás csákóval a fején.
istvanpeter
2021. május 13. 14:02
Hát bizony, a járvány részben a felszínre hozta a hibás neuronstruktúrával rendelkező csoportokat és rétegeket. Ugyanakkor, arra is fény derült, hogy a vezető arisztokrácia iránti bizalom is erősen ingatag lábakon áll. Annyi bűnt követtek már el az emberiség ellen, hogy már egy népirtó biológiai háború sem lenne túl nagy meglepetés tőlük.
Akitlosz
2021. május 13. 13:54
Az ezüst tényleg véd vírusok, baktériumok, gombák ellen, miközben az embernek nem árt szokásos mennyiségben. Az ezüst az antibiotikumok feltalálása előtt széles körben használt volt ilyen célokra. Helyesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!