A t.A.T.u. énekesnője Putyin pártjának jelöltjeként indul az orosz választásokon

2021. május 17. 21:37

Julija Volkova az Egységes Oroszország ivanovói jelöltjeként indul az őszi parlamenti választáson.

2021. május 17. 21:37
null

A 36 éves Julia Volkova az orosz textilipar központjának számító, a Rendszerváltás utáni változások által különösen sújtott körzetben indul. Ivanovó városának vezetése 2007 óta a Putyin neve által fémjelzett, a volt elnök, Dimitrij Medvegyev által vezetett Egységes Oroszország pártjából kerül ki. Az énekesnő ezúttal arról beszél, hogy „meg akarja változtatni a hatalom hozzáállását az emberekhez”. Beszél Ivanovo gondjairól és említi a saját „múltbeli bűneit” is, melyeket már megbánt. 

Mint közismert: a t.A.T.u. popduó marketingjének része volt a két énekesnő (színlelt) leszbikus viszonya.

Ennek fényében Julia Volkova többször nyilatkozott saját biszexuális hajlamairól. 2011-ben szólókarriert kezdett, ám ez nem bizonyult sikeresnek, így 2013-ban azzal keltett feltűnést, hogy áttért az iszlám hitre. Az ortodox kereszténységre 2017-ben tért vissza, azóta viszont számtalanszor bánta meg korábbi tévelygéseit a nyilvánosság előtt, és most is hatalmas keresztet viselt. 

Fotó: Julia Volkova, Facebook

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. május 18. 19:42
"Mint közismert: a t.A.T.u. popduó marketingjének része volt a két énekesnő (színlelt) leszbikus viszonya. Ennek fényében Julia Volkova többször nyilatkozott saját biszexuális hajlamairól. 2011-ben szólókarriert kezdett, ám ez nem bizonyult sikeresnek, így 2013-ban azzal keltett feltűnést, hogy áttért az iszlám hitre. Az ortodox kereszténységre 2017-ben tért vissza, azóta viszont számtalanszor bánta meg korábbi tévelygéseit a nyilvánosság előtt, és most is hatalmas keresztet viselt. " Mikor mi kell. Nem megbánás ez, hanem a show folytatása. Egy jó színész is hol ezt visel, hol azt, mikor mi kell a hitelesnek tűnő alakításhoz. Pár év múlva meg könnyen lehet, hogy ezt a mostani alakítását fogja megbánni, ha változnak az érdekei.
MayorAnna
2021. május 18. 13:55
I
Somaa
2021. május 18. 13:41
Az ocsmány kinézet problémához Whiskey... a véres gyilkos kéz elviseléséhez kokain... az pöttöm puha pöcs ellen meg sok hatásos szer van... VISZONT AMIT CSERÉBE KAP A KIS KURVA... na hát nyilván az megéri, hatalomrész és korlátlan vagyon... ha ügyes a csaj, elérheti akár a kormányzati pozíciók egyikét is nem is sokára, mert valagyimirovics már kiöregedőben van...
__Y__
2021. május 18. 10:07
A 2000-es években tizenévesen mennyit hallgattam a számaikat, az All the things she said, All about us meg a Not gonna get us volt az a 3 szám amit a magyar rádióban is rendszeresen lehetett hallani, nem tudom miért, de imádtam őket. Amúgy asszem leszbikusnak adták ki magukat, hogy ezzel szerezzenek népszerűséget, aztán hamar véget ért a "románc",az együttes felbomlott azóta meg már mindkét lánynak lett párja, gyereke is asszem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!