A vádalku ellenére zárták börtönbe a férfit, aki ellenezte lánya nemváltó műtétjét (VIDEO)

2021. április 22. 19:40

A lányát a tiltás ellenére lányának nevező apa napi 23 órát tölt magánzárkában, miután a bíró önkényesen letöltendőre változtatta hat hónapos felfüggesztett börtönbüntetését.

2021. április 22. 19:40
null

Korábban már írtunk arról az apáról, akit azért ítélt elzárásra a bíróság, mert ellenezte lánya nemátalakító műtétjét. A férfi megpróbáltatásai azonban azóta sem értek véget. A férfinek jogi képviselői korábban azt igérték, hogy ha bűnösnek vallja magát, 

felfüggesztett büntetést kap majd, a bíró azonban végül meggondolta magát

– adta hírül a Hetek. 

Robert Bauman főbíró és Barbara Fisher bíró döntése úgy szólt, hogy az, hogy az apa nem hajlandó elfogadni tinédzser lányának döntéseit „problémás, és a visszafordíthatatlan transzgender kezelés nem támogatásával a gyermeknek jelentős fájdalmat okozott, ami törést hozott az egyébként szeretetteljes szülő-gyermek kapcsolatban, ez pedig nem szolgálja a gyermek érdekeit” – írták, és megtiltották, hogy az ügy kapcsán a férfi a sajtónak nyilatkozatot tegyen. 

A bíróság azt is elrendelte, hogy az apa biológiai lányára ezek után csak férfi névmásokat használjon.

Ennek a férfi azonban nem tett eleget. 

A férfit ezután letartóztatták, és a koronavírus-rendelkezések miatt szokatlanul hosszú ideig, 45 napon át tartották előzetes letartóztatásban, ahol napi 23 órát kénytelen magánzárkában tölteni. A tárgyalást eredetileg április 12-re tűzték ki, végül 13-ra halasztották és a bíró április 16-án hirdetett ítéletet.

A bíró azonban nem találta elég szigorú büntetésnek a vádalkuban foglalt 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetést, és azt letöltendőre változtatta,

hogy állítása szerint ezzel megvédje az igazságszolgáltatás erejét. Az ügy kapcsán több keresztény blogger kezdett gyűjtésbe és imaláncba, hogy szolidaritását fejezze ki a lelkiismereti fogollyal szemben, Robert Hoogand mellett pedig Jordan B. Peterson is kiállt Twitter bejegyzésében. 

 

 

Fotó: YouTube, Davy Rantucci

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atilla
2021. április 23. 21:08
Már nálunk sem kell sokat várni,2022-ben "európai magyarok"lehetünk,ahogyan clara dobrevék hirdetik és akkor Magyarországon is mindennaposak lesznek az ilyen események ! Nem szeretnénk ? Na,akkor tegyünk is ellene és védjük meg családunkat,gyermekeinket bármi áron ! ! !
JordanPeterson
2021. április 23. 15:51
Ez egy elvalt hazaspar, ahol a gyamsagot az anyanak itelte a birosag. A pasas ezt nem hajlando elfogadni, ezert kerul vissza birosagra. A trend amugy az, hogy kiskoru ne kaphasson kezelest (lasd angliai per, vagy az amerikai allamok szabalyait) Szoval a nyugati vilag jo iranyba megy. A homoszekszualis kiskoruakat se legyen szabad pszihologiai terror kitenni (atneveles).
Teréz A Piréz
2021. április 23. 14:11
Elmentettem, hogy megmutassam a haladó ismerőseimnek. Náluk úgysem lehet ilyenekről olvasni, nehogy idejekorán elijesszék őket a szép új világtól.
elfogulatlan
2021. április 23. 12:16
Még szerencse hogy a mi nyelvünk sokkal magasabb rendű, mint bármelyik, és nem különbözteti meg az őt az őtől... így nem tudunk beleesni ugyanebbe a "hibába", hogy "he"-ként hivatkozunk "she"-re. Agyrém.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!