Ronaldo dühöng az „ellopott” gól miatt

2021. március 28. 11:19

Szerbia - Portugália 2-2.

2021. március 28. 11:19
null

Dühösen és elkeseredetten fogadta Cristiano Ronaldo, a portugálok futballsztárja, hogy egy meg nem adott gól miatt csapata csak 2-2-es döntetlent játszott Szerbiában a jövő évi, katari labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának szombati játéknapján.

Az Európa-bajnoki címvédő portugál válogatott két góllal vezetett már a félidőben Belgrádban, de a hazaiak kiegyenlítettek. A hosszabbítás harmadik percében aztán Ronaldo egy előreívelt labdát kapásból elgurított a kifutó kapus mellett, és a labda – a televíziós felvételek tanúsága szerint – teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon, mielőtt a visszafutó Stefan Mitrovic kirúgta. A portugálok ünnepelni kezdtek, a holland játékvezető, Danny Makkelie azonban továbbot intett, majd sárga lapot mutatott fel a reklamáló Ronaldónak. Mivel nem állt rendelkezésre videobíró, ezért nem lehetett visszanézni az esetet.

A portugálok 36 éves ásza a lefújás után mérgesen a földhöz vágta csapatkapitányi karszalagját, és az öltözőbe viharzott. Később közösségi oldalán úgy vélekedett: „Egy egész nemzetet bántottak meg ma este. A legnagyobb megtiszteltetés számomra, hogy Portugália csapatkapitánya lehetek, és ez mindig így marad, néha azonban nehéz idők járnak. Most fel kell emelnünk a fejünket, és szembenézni a következő kihívással” – fejtette ki a Juventus csatára.

Két forduló után az A csoportban az éllovas Szerbiának és Portugáliának is négy pontja van.

(MTI)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2021. március 28. 19:57
A gólvonalon túlment a labda, ami szabadszemmel nehezen megállapítható. Ronaldonak erősebben és jobban helyezve kellett volna rúgnia, nem ilyen tutyimutyin, akkor érinti a hálót és egyértelmű a helyzet.
brekker
2021. március 28. 19:49
Régen az egyvonal is les volt. Valójában úgy szólt a szabály, hogy a támadónak a védő mögül kellett indulnia, tehát sokkal több indokolatlan lest fújtak be, ha már egy kicsit takarta egymást a két játékos (egyvonalnak hívták a sportriporterek). Ma sincs egyvonal (csak néhány hülye riporter mondogatja), csak az számít, hogy előrébb van-e valami olyan testrésze a támadónak, amelyikkel gólt lehet szerezni (azaz a kéz nem számít).
zakar zoltán béla
2021. március 28. 15:51
Ronaldo a gigerli taó
Nehidd El
2021. március 28. 11:58
"Egy egész nemzetet bántottak meg ma este. A legnagyobb megtiszteltetés számomra, hogy Portugália csapatkapitánya lehetek, és ez mindig így marad, néha azonban nehéz idők járnak. Most fel kell emelnünk a fejünket, és szembenézni a következő kihívással." Mérsékelten vagyok futballrajongó, ezért félig-meddig kívülállóként talán a közízléstől eltérően ítélem meg, mindenesetre szerintem ez a pátosz, az ilyen szólamok önmaguk paródiái.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!